Hayırseverler tarafından yaptırılacak okullar için protokol imzalandı

Hayırseverler tarafından yaptırılacak okullar için protokol imzalandı
Hayırsever Ali Engin Keçeli, Erkan Şahin ve Ögeday Akın tarafından yaptırılacak okulların protokol töreni Vali Orhan Tavlı’nın katılımıyla gerçekleşti.Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın himayelerinde, Hayırsever Erkan Şahin...

Hayırsever Ali Engin Keçeli, Erkan Şahin ve Ögeday Akın tarafından yaptırılacak okulların protokol töreni Vali Orhan Tavlı’nın katılımıyla gerçekleşti.

Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın himayelerinde, Hayırsever Erkan Şahin tarafından, Bodrum ilçesinde yapılacak ilkokul, Ali Engin Keçeli tarafından, Bodrum ilçesinde yapılacak ilkokul ve Ögeday Akın tarafından merhum babası Ömer Akın adına, Bodrum ilçesinde yapılacak ilkokul için protokol imzalandı.

Valilik 75. Yıl Toplantı Salonu’nda düzenlenen protokol imza törenine, Vali Orhan Tavlı, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Korkmaz ve Hayırsever Erkan Şahin, Hayırsever Ali Engin Keçeli ile Babası Orhan Keçeli ve Hayırsever Ögeday Akın katıldı.

İmzalanan protokollere göre, Yeniköy, Karaova Mahallesi 189 ada, 22 parselde kayıtlı arsası bulunan ve mülkiyeti Maliye Hazinesine ait taşınmaz üzerine hayırsever Erkan Şahin tarafından 4 derslikli ilkokul binası, Türkbükü Mahallesi 230 ada, 19 parselde kayıtlı arsası bulunan ve mülkiyeti Maliye Hazinesine ait taşınmaz üzerine hayırsever Seba İnşaat Anonim Şirketi tarafından 8 derslikli ilkokul binası ve Bodrum ilçesi, Umurca Mahallesinde 599 ada, 25 parselde kayıtlı arsası bulunan ve mülkiyeti Maliye Hazinesine ait taşınmaz üzerine, hayırsever Akın Hazır Beton İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından 8 derslikli ilkokul binası yapılacak.

Vali Orhan Tavlı, törende yaptığı konuşmada, hayırseverlerin katkısı ile Muğla’da çok güzel işler yapıldığını kaydederek, “Yaptığınız bu yatırımlarla geride hoş bir seda bırakıyor, geleceği inşa ediyorsunuz” dedi.

Vali Orhan Tavlı, protokol kapsamında yapılacak okulların, Muğla’ya hayırlı olması temennisiyle, hayırseverlere teşekkür etti.

Neval Çolak Arslan

Bu haber toplam 526 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.