HAYRETTİN AKAY YENİDEN BAŞKAN

HAYRETTİN AKAY YENİDEN BAŞKAN
Muğla İli Muhtarlar Federasyonu 1. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Tek aday ile gidilen kongrede mevcut başkan Hayrettin Akay, güven tazeledi.Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde yapılan Muğla İli Muhtarlar Federasyonu...

Muğla İli Muhtarlar Federasyonu 1. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Tek aday ile gidilen kongrede mevcut başkan Hayrettin Akay, güven tazeledi.

Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde yapılan Muğla İli Muhtarlar Federasyonu 1. Olağan Genel Kurulu’na Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve muhtarlar katıldı.

Tek aday ile gidilen kongrede mevcut başkan Hayrettin Akay, güven tazeledi.

Mevcut Başkan Hayrettin Akay, tüm ilçe Muhtar Derneklerinin başkanlarının da bulunduğu güçlü bir federasyon oluşturmak ve bu şekilde vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alması için bütün olarak gerekli kurumlarla bağlantıları sağlayıp, yatırımların yapılabilmesi federasyonun en büyük amacı olduğunu kaydetti.

Akay şöyle devam etti: “Öncelikle belirtmek isterim ki demokrasinin en önemli yapı taşlarından biri olan, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak ve onlara hizmet etmek adına görev yapan değerli muhtar arkadaşlarımla burada olmaktan çok mutluyum. Biz Muhtarlar Federasyonu olarak, il genelindeki tüm muhtarlarımızın ortak bir platformda buluşmaları ve organize hareket edebilmeleri için böyle bir federasyon kurduk. Muhtarlarımızın, oluşturduğumuz bu güçlü yapı içeresinde yer alarak, hep birlikte vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek adına yaptığımız genel kurulda herkese başarılar dilerim. Bugüne kadar yönetimimiz ve muhtarlarımızla birlikte yürüttüğü çalışmalar ve iş birliği için Muğla Valisi Sayın Orhan Tavlı’ya ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Osman Gürün’e çok teşekkür ederim. Ardından derneğimize sunduğu katkılardan dolayı yönetim kuruluma, muhtarlarıma, her alana bizlere yardımını esirgemeyen kardeşim Nail Kızıl’a çok teşekkür ederim.”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş yaptıkları konuşmalarda aşılama çalışmalarına verdikleri destekten dolayı muhtarlara teşekkür etti.

Muğla İli Muhtarlar Federasyonu Başkanı Hayrettin Akay’ın yönetimi şu isimlerden oluştu.

Yönetim Asil: Mehmet Çoban, Selma Şensoy Çetin, Ahmet Cemil Gündüz, Mehmet Metin Karadağlı

Yönetim Yedek: Mehmet Ali Balıkçıoğlu, Niyazi Canözü, Hasan Ali Baydur, Ali Haydar Mansuroğlu, Ayhan Demirçivi

Denetim Asil: Abdulkadir Bulut, Ulaş Bavut, Süleyman Gül

Denetim Yedek: Ersoy Yılmaz, Osman Balcı, Sami Akın

Bu haber toplam 286 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.