Hayvan Dostu Stk'lardan Teşekkür Ziyareti

Hayvan Dostu Stk'lardan Teşekkür Ziyareti
Hayvanlar ve doğa yararına çalışan sivil toplum kuruluşlarının çatısı altında yer aldığı Muğla Doğa ve Hayvan Hakları Platformu'na üye 4 dernek, Marmaris Belediyesi'ni ziyaret ederek Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Kamil...

Hayvanlar ve doğa yararına çalışan sivil toplum kuruluşlarının çatısı altında yer aldığı Muğla Doğa ve Hayvan Hakları Platformu'na üye 4 dernek, Marmaris Belediyesi'ni ziyaret ederek Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Kamil Öner'e teşekkür plaketi sundu.

İçmeler Kedi Koruma Derneği temsilcisi Hülya Gorvett, Turunç Kedi Koruma Derneği temsilcileri Lea Butt ve Jobey Butt, Marmaris Hayvan Hakları Derneği Başkanı Tülay Yıldız ve Marmaris İçmeler Doğa ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Semin Biter, Marmaris Belediyesi'ni ziyaret etti. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde gerçekleşen ziyarette hayvan dostları Marmaris Belediyesi'nin sokak ve barınak hayvanları için yaptığı çalışmalara teşekkür etmek amacıyla Başkan Yardımcısı İsmet Kamil Öner'e plaket verdi.

Marmaris İçmeler Doğa ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Semin Biter “Görüyoruz ki bünyesinde veteriner bile olmayan yerel yönetimler var. Bu açıdan Marmaris Belediyesi göğsümüzü kabartıyor. Biz belediyemize, zaman zaman maddi imkanlarını dahi zorlayarak yaptığı çalışmalar için çok teşekkür ediyoruz.” dedi. İsmet Kamil Öner de ziyaretleri için hayvan dostlarına teşekkür ederek, barınak ve sokak hayvanları için örnek çalışmaların süreceğini ifade etti.

Bu haber toplam 596 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.