HDP’den CHP’ye Ziyaret

HDP’den CHP’ye Ziyaret
FERDİ YAVUZ- HDP İl Başkanlığı, CHP İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu. HDP Muğla İl Başkanı ve il Yönetimi, CHP Muğla İl Başkanlığı binasında...

FERDİ YAVUZ- HDP İl Başkanlığı, CHP İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu. HDP Muğla İl Başkanı ve il Yönetimi, CHP Muğla İl Başkanlığı binasında CHP İl Başkanı ve il yönetimini ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

HDP Muğla İl Başkanlığı, CHP Muğla İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu. CHP ve HDP gerçekleşen ziyareti sosyal medya sitelerinden yaptıkları paylaşım ile duyurdular. HDP İl Başkanlığı tarafından yapılan ziyaret hakkında şunlar kaydedildi; "Demokrasi İttifakı ve Demokratik Anayasa çerçevesindeki kurum ziyaretlerimizin ilk durağı Muğla CHP il örgütü ve DİSK oldu. Ziyaretimize HDP İstanbul milletvekilimiz Erol Katırcıoğlu ve PM üyemiz Adalet Aydın eşlik ettiler. CHP İl başkanı, kadın kolları başkanı, il yöneticileri ve DİSK yöneticilerine sıcak karşılamalarından ve dolayı teşekkür ederiz.”

CHP Muğla İl Başkanlığı’nda ise ziyaretle ilgili; “HDP Muğla İl Başkanı ve Yönetimine İl Başkanlığımıza gerçekleştirdikleri nazik ziyaret için çok teşekkür ediyoruz.” Denildi.

Bu haber toplam 575 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.