Hedef 500 Bin Yerli Turist

Hedef 500 Bin Yerli Turist
Muğla’nın Marmaris ilçesinde turizm sezonunda 500 bin yerli turist hedefleniyor. Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Bülent...

Muğla’nın Marmaris ilçesinde turizm sezonunda 500 bin yerli turist hedefleniyor. Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Bülent Bülbüloğlu “ Marmaris olarak yılda yaklaşık 150-160 bin civarında yerli turistti ağırlıyoruz.  İç Pazar payımızı 500 bine yükseltmek istiyoruz. Bu rakamlara ulaşmak çok zor değil” dedi.

Muğla’nın önemli turizm merkezlerinden birisi olan Marmaris’te rota yerli turistte çevrildi. Bayram tatilinde yaşanan yerli turisttin çok olması ilçede sektör temsilcilerinin yönlerini yerli turistte dönmesine neden oldu.  Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Bülent Bülbüloğlu “Türkiye'de her yıl 5 milyon kişinin ülke içinde seyahat ettiğini belirten Bülbüloğlu,Marmaris'in aldığı payı 500 bine çıkarmanın zor olmadığını vurguladı.

Bülbüloğlu, "Her şey iyi giderse ve gelen misafirleri de iyi ağırlayabilirsek hedefimize ulaşabiliriz" dedi.  Bülbüloğlu “ İnşallah gelen iç pazar müşterisini de böyle hayretler içinde bırakarak gönderebilirsek, 500 bin yerli turist hedefimize 2017'ye kadar ulaşabiliriz" dedi.

Bu haber toplam 488 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.