Hedef Evim Muğla Şubesi Açıldı

Hedef Evim Muğla Şubesi Açıldı
Hedef Evim’in Muğla şubesi açıldı. Türkiye genelinde 30 şubesi bulunan Hedef Evim’in Muğla şubesi açılışı yapıldı. Genel merkezi İstanbul’da...

Hedef Evim’in Muğla şubesi açıldı. Türkiye genelinde 30 şubesi bulunan Hedef Evim’in Muğla şubesi açılışı yapıldı. Genel merkezi İstanbul’da bulunan Hedef Evim, ev ya da araç sahibi olmak isteyen herkesin, ekstra maliyetler olan faiz ve vade farkı olmadan da ev ve araç sahibi olabilmesi için müşterilerinin küçük birikimlerini tasarrufa dönüştürecek faizsiz ödeme seçenekleri sunan bir sisteme sahip.

Muğlalıların hizmetinde olduklarını ve şirketin bütün faaliyetlerini, unsurlarını Muğla halkına seferber edeceklerini dile getiren Muğla Hedef Evim Bölge Müdürü Süleyman Güler; “Muğla Hedef Evim’in bölge müdürüyüm. Hedef Evim’in Türkiye’nin coğrafi yapısına göre 30 şubesi var. Muğla şubesi de Antalya bölgesine bağlı. Hedef Evim Muğla şubesi bugün itibari ile açılıyor. Faaliyeti nedir dersek, faizsiz ve vade farksız insanların herhangi bir faize bulaşmadan ev araç sahibi olmasını sağlayan bir sistem. Almak istediğiniz konutun değerini ya da aracın değerini belirliyorsunuz ona göre hali hazırdaki gruplardan hesap yapılarak hangi süre zarfında ev, araç sahibi olabileceğinizi sizlere söylüyoruz. Bu sadece Muğla’da sınırlı kalmıyor. İstediği yerden gayrimenkul alabilir biz sadece bütçeyi belirliyoruz. Kadınlarımızın yaptığı gün şeklini düşünün bu kurumsal, yasal ve daha sosyal şekilde oluşan bir sistem. Rasyonel bir yapı var burada. Genel merkezimiz İstanbul. Kurumsal statü içerisinde belirliyor. Hedef Evime insanlar güvenmeli. Çünkü kurumsal yapıya sahip bir sistemle çalışıyoruz. Bu neye benziyor, çiftlik bank denilen unsura benzemiyor. Lakin orada belli bir fabrika kurulup onun altında bir oyun tarzıyla insanlardan para toplanıldı, belli bir süre bu paranın karları verildi ve bu kişi yurt dışına kaçtı. Biz burada bir ticaret yapmıyoruz, biz bir organizasyon yapıyoruz. Şirket burada kendi cebinden bir para ortaya koymadığından dolayı herhangi bir yere gidilip, gelmesi doğru değil. Burada müşterilerin yasal hakları var. Yasal sözleşmesi var. Bütün ödemeler banka yolu ile yapılıyor. Çalışma ücretlerine fatura kesiliyor. En önemlisi çekilişleri devletin resmi noteri yapıyor. Ev, aracı ya da arsayı aldıktan sonra gayrimenkul üzerine ipotekler koyuluyor. Bu vesile ile herkes bir birini güvence altına almış oluyor. Burada alacağı konutun değerini, kira peşindeki aylık ödeme gücünü varsa peşinatını söyleyip ona göre uzmanlarımız hesaplarını yapıp hangi kampanya uygunsa Muğla şubesinde hangi süre zarfında gayrimenkul sahibi olacağını söyleyecek bize. Peşinatsız bu sisteme giriş yapılabilir, peşinatlı yapabilir müşteriye has kampanyalar var. Türkiye’de bu işi yapan bu tarz kurum ve kuruluşlar var. Muğla’ya gelen ilk kurum biziz. Muğlalıların hizmetindeyiz. Şirketimizin bütün faaliyetlerini, unsurlarını Muğla halkına seferber edeceğiz. Onların faize girmeden gayrimenkul sahibi olmasına vesile olmak istiyoruz. İnsanların banka dışında da bir ev, bir araba sahibi olmalarına vesile oluyoruz.” dedi.

Bu haber toplam 1912 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.