Hedef yeniden Türkiye şampiyonluğu

Hedef yeniden Türkiye şampiyonluğu
Milas Belediye Spor Hentbol Takımı 11-15 ve 18-23 Haziran tarihlerinde Amasya’da düzenlenecek hentbol turnuvasına katılacak. Hentbol takımının hedefi tekrar...

Milas Belediye Spor Hentbol Takımı 11-15 ve 18-23 Haziran tarihlerinde Amasya’da düzenlenecek hentbol turnuvasına katılacak. Hentbol takımının hedefi tekrar Türkiye şampiyonu olmak.

Geçtiğimiz yıl Amasya’da düzenlenen mini minikler hentbol turnuvasında büyük bir başarıya imza atarak Türkiye şampiyonu olan Milas Belediye Spor Hentbol Takımı aynı başarıyı tekrarlamak istiyor.

11 - 15 Haziran tarihleri arasında Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen ‘Mini Mini Türkiye Şampiyonası’ ve ardından 18-23 Haziran tarihleri arasındaki ‘2016-2017 Sezonu Minikler İl Karması Türkiye Şampiyonası’na toplamda 43 sporcu ile katılacak olan Milas Belediye Spor Hentbol takımı çalışmalarını antrenörleri Tuğçe Handan Demirel nezaretinde Kapalı Spor Salonu’nda sürdürüyor.

Turnuva öncesinde hentbol takım oyuncularına başarılar dileyerek tekrar şampiyon olacaklarına inandığını belirten Milas Belediyespor Kulüp ve Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Çocuklarımız geçtiğimiz yıl Milas tarihine adlarını altın harflerle yazdırdılar. Daha hayatlarının ve spor yaşantılarının başında olmalarına rağmen gelecek adına çok büyük bir başarı elde ettiler. Sporcularımız şimdi tekrar Amasya’da düzenlenecek turnuvaya katılacaklar. İlçemizi en iyi şekilde temsil edip tekrar aynı başarıyı elde edeceklerine yürekten inanıyorum” dedi.

Bu haber toplam 681 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.