HEDEFİMİZ KENTLE BÜTÜNLEŞEN BİR KULÜP

HEDEFİMİZ KENTLE BÜTÜNLEŞEN BİR KULÜP
Muğlaspor Kulüp Başkanı Abdurrahman Uçar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaret etti. Kulübün hedeflerine ilişkin konuşan Başkan Uçar, “Kulübümüz temiz, itibarlı bir teslimiyet hakkına sahiptir....

Muğlaspor Kulüp Başkanı Abdurrahman Uçar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaret etti. Kulübün hedeflerine ilişkin konuşan Başkan Uçar, “Kulübümüz temiz, itibarlı bir teslimiyet hakkına sahiptir. Altyapısı ve kamuoyuyla birlikte yol yürüyerek büyüyen ve başarılarını tüm kent ile paylaşan bir kulüp yaratmak tek amacımızdır” dedi.

Muğlaspor Kulüp Başkanı Abdurrahman Uçar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, Muğlaspor Sportif Asbaşkanı Afşin Ali Özgül, Mali Asbaşkanı Nail Kızıl, Sosyal Komite Başkanı Bora Çulhaoğlu, Altyapı Şube Sorumlusu Ahmet Niyazi Çağlar,  Basın Sözcüsü Süleyman Akbulut ve Kulüp Müdürü Adem Korkmaz’da hazır bulundu.

Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya iş yoğunluğunda kendilerini kabul ettiği için teşekkür eden Kulüp Başkanı Abdurrahman Uçar, kulübün hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

HEDEFİMİZ KENTLE BÜTÜNLEŞEN BİR KULÜP

BAŞARILARINI KENTLE PAYLAŞAN BİR KULÜP HEDEFİ

Abdurrahman Uçar yaptığı açıklamada; “Kulübümüz temiz, itibarlı bir teslimiyet hakkına sahiptir. Altyapısıyla ve kamuoyuyla birlikte yol alan, büyüyen ve başarılarını tüm kent ile paylaşan bir kulüp yaratmak tek amacımızdır. Geçmişin değerlerine sahip çıkarak, geleceği planlamak tek hedefimizdir.’’ ifadelerini kullandı.

Muğla Valisi Orhan Tavlı, yeni göreve gelen Muğlaspor Kulübü Başkanı Abdurrahman Uçar ve yeni yönetim kurulu üyelerimizi tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Bu haber toplam 482 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.