Hedefleri Kırkpınar güreşlerinde yer almak

Hedefleri Kırkpınar güreşlerinde yer almak
Geçtiğimiz hafta sonu Denizli Beyağaç Hüseyin Çokal yağlı güreşlerinde ilçemizi temsil eden 4 güreşçimiz bireysel olarak katıldıkları güreşlerde sıkletlerinde derece yaparak 4 madalya ile Milas’a döndüler.Mehmet Karabaş...

Geçtiğimiz hafta sonu Denizli Beyağaç Hüseyin Çokal yağlı güreşlerinde ilçemizi temsil eden 4 güreşçimiz bireysel olarak katıldıkları güreşlerde sıkletlerinde derece yaparak 4 madalya ile Milas’a döndüler.

Mehmet Karabaş küçük orta küçük boyda, Ali Karabaş küçük orta büyük boyda Ali Ateş tozkoparanda ve Doğuş Berk ise deste büyükte üçüncü olma başarısını gösterdiler.

13 Ekim Cumartesi günü Ortaca Dalyan’da yapılacak olan güreşlere bir prova niteliğinde katıldıklarını belirten güreşçilerin antrenörü Mehmet Karabaş, Denizli Beyağaç Hüseyin Çokal yağlı güreşlerinde elde ettikleri madalyaları Milas adına kazandıklarını vurguladı. Güreşlere katılmalarında kendilerine destek olan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a Göktepe Ticaret Sahibi İlgin Göktepe’ye ve Muzaffer Pide Sahibi Muzaffer Sabaza’ya teşekkür ederek bu tür desteklerin kendilerini motive ettiğini söyledi.

Milas’ta yağlı güreş sporunu gündemde tutmaya çalıştıklarını söyleyen Mehmet Karabaş hedeflerinin Kırkpınar güreşlerinde yer almak ve Milas’a başarılı derecelerle dönmek olduğunu belirtti.

Bu haber toplam 340 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.