Hem ihanet hem cinayet

Hem ihanet hem cinayet
MUSTAFA İNCİ Muğla’da, eşi Gizem Günay’ı döverek öldüren Gökhan Günay’ın evli bir kadınla ilişkisi olduğu ve cinayeti bu yüzden işlediği...

MUSTAFA İNCİ Muğla’da, eşi Gizem Günay’ı döverek öldüren Gökhan Günay’ın evli bir kadınla ilişkisi olduğu ve cinayeti bu yüzden işlediği ortaya çıktı. Günay’ın ilişki yaşadığı kadın Gizem Günay’a, “Kocanla ilişki yaşıyoruz” gibi mesajlar attı. Gizem günay kocasına ‘bu mesajları mahkemeye delil olarak göstereceğim. Senden boşanacağım” dedi. Gökhan Günay, karısından mesajları silmek için telefonun şifresini istedi ve ölümle biten tartışma bu yüzden başladı. Gökhan Günay çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocası tarafından dövülerek öldürülen Gizem Günay’ın (26) aynı zamanda ihanete de uğradığı ortaya çıktı. Genç kadının telefonuna, gece saat 01.00 sıralarında, “Kocan şu an benimle birlikte. Seni değil beni seviyor” diye mesajlar geldi. Mesajdan bir süre sonra eve sarhoş gelen Gökhan Günay’a karısı mesajlardan bahsetti ve boşanma davası açacağını söyledi. Günay, mesajları silmek için karısının elinden telefonu aldı. Şifreli olduğu için açamayınca şifreyi istedi. Gizem Günay şifreyi vermeyince dövmeye başladı. Bir süre sonra eve gelen komşularına rağmen Günay, “Telefonun şifresini vereceksin” diyerek dövmeye devam etti. Komşularından biri genç kadına, “Kızım ver şu şifreyi” dedi, Gizem Günay ise “Vermeyeceğim” dedi. Genç kadının son sözleri de bu oldu ve kucağında korumaya çalıştığı 1.5 yaşındaki varken gözlerini kapadı. Kocası çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Gökhan Günay’ın ilişki yaşadığı kadının da evli olduğu, ifadesinde, “Şifreyi vermeyince cinnet geçirdim. Müdahale etmeseler kızımı da öldürecektim. Çok pişmanın” dediği öğrenildi. Gizem Günay Muğla’da toprağa verildi. Biri 8, biri 1.5 yaşında çocukları olan çift şiddet yüzünden geçtiğimiz yıl boşanmış, 4 ay önce tekrar evlenmişti.

Bu haber toplam 2425 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.