Hemşireler Gününde Vali Çiçek’e Ziyaret

Hemşireler Gününde Vali Çiçek’e Ziyaret
Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Güney Göz Hastanesinde görev yapan hemşireler, “Hemşireler Günü” nedeniyle Muğla Valisi Amir...

Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Güney Göz Hastanesinde görev yapan hemşireler, “Hemşireler Günü” nedeniyle Muğla Valisi Amir Çiçek’i ziyaret etti.

Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından Vali Çiçek’i ziyaret eden hemşirelere, İl Sağlık Müdürü Dr.Cihan Tekin eşlik etti.

Tüm hemşirelerin, hemşireler gününü kutlayan Vali Çiçek, yaptıkları hizmetlerden dolayı hemşirelere teşekkür etti.

Vali Çiçek; "Kamu görevlileri olarak hep birlikte vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Sağlık hizmetlerinin sunumunda görev alan hemşirelerimiz de üstlendikleri görev ve sorumluluk anlayışlarıyla kutsal bir mesleği ifa etmektedirler” dedi.

Hemşirelik mesleğinin, insan sağlığı ve yaşamı için önemini vurgulayan Vali Çiçek, “İnsan hayatının öneminin farkında olarak sabır, üstün gayret ve sevgi ile çalışan bu yüce mesleğin mensubu olan siz hemşirelerimizin tekrar “Hemşireler Gününü” kutluyorum ve meslek hayatınızda başarılar diliyorum” diyerek konuşmasını noktaladı.

Bu haber toplam 946 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.