“Her bir insanımızla geçim ittifakı kurduk”

“Her bir insanımızla geçim ittifakı kurduk”
Saadet Partisi için Millet İttifakında mı yer alacak, Cumhur İttifakında mı yer alacak diye Saadet Partili hiçbir yetkilinin davet edilmediği televizyon programlarında hangi ittifakta yer alacaklarının konuşulduğunu belirten Saadet...

Saadet Partisi için Millet İttifakında mı yer alacak, Cumhur İttifakında mı yer alacak diye Saadet Partili hiçbir yetkilinin davet edilmediği televizyon programlarında hangi ittifakta yer alacaklarının konuşulduğunu belirten Saadet Partisi Muğla Kadın Kolları İl Başkanı Saliha Güzel, “Her meslekten çalışan, çalışmayan bu ülkede yaşayan her bir insanımızla geçim ittifakı kurduk”  dedi.

Saadet Partisi Muğla Kadın Kolları İl Başkanlığı, Muğla’nın Menteşe İlçesine bağlı Sınırsızlık Meydanı’nda vatandaşların sorunlarını dinlemek ve çözüm önerilerini dikkate almak amacıyla bir araya geldi.

Saadet Partisi Muğla Kadın Kolları İl Başkanı Saliha Güzel yaptığı basın açıklamasında Geçim İttifakı ile ilk adımı attıklarını belirtti.

Başkan Güzel şöyle devam etti:

“Saadet Partisi için Millet İttifakında mı yer alacak, Cumhur İttifakında mı yer alacak diye Saadet Partili hiçbir yetkilinin davet edilmediği televizyon programlarında hangi ittifakta yer alacağımız hep konuşuldu. Saadet Partisi olarak biz ittifakımızı belirledik ve tüm milletimize ilan ettik.”

“GEÇİM İTTİFAKI”

“Her meslekten çalışan, çalışmayan bu ülkede yaşayan her bir insanımızla geçim ittifakı kurduk” diyen Başkan Güzel, “Biz dükkanı kapatılan ama kirası devam eden, vergilerini ödemesi istenilen esnafımızla, enflasyona ezilen maaşıyla artık geçimini sağlayamayan emeklilerimizle, gelecek kaygısı yaşayan, umutları söndürülen gençlerimizle, açlığa işsizliğe, borca mahkum edilen her yaştan her gruptan insanımızla, özgür düşüncesini özgürce ifade etmesi adeta yasaklanan basınımızla, maliyetlerin arttığı, ektiğini kaldıramayan, evine haciz gönderilen çiftçimizle, yıllarca bir umudun peşinden eğitim alıp atama bekleyen gençlerimizle, girişimci ruhu önene çıkan maliyetlerle köreltilen girişimci adaylarımızla, çıkan her yeni tebliğ ile mükellef ile maliye arasında sıkışıp kalan, beyanname zamanı türlü sıkıntılara maruz kalan Serbest muhasebeci mali müşavirlerimizle, çalışmış primleri yatmış çalışmak isterse işverenin ‘’yaşlısın’’ ,emekli olmak isterse devletin ‘daha gençsin çalış’ dediği EYT’lilerle, işten çıkarılmış, evine ekmek götürmeyen kirasını dahi ödeyemeyen babalarımızla, bu süreçte İşyeri kapatılmış evine ekmek götürmekte zorlanan ama vergilerle boğulan esnafımızla, madem ki mekanı kapattınız, mekanı kapatan hesabı öder. İşsiz kaldığı yetmiyormuş gibi tenceresi boş kalan, faturalarını ödeyemeyen işsizlerimizle, emeğine değer biçilemeyen ev hanımlarımızla, hayallerinin peşini bırakmamak için Türkiye’den çıkmak isteyen her yaştan insanımızla, biz bir ittifak kurduk. Bunun adı Geçim İttifakı. İttifakımız ülkemize insanımıza muhteşem başarılar getirsin. Bugün burada olmamızın sebebi sizi dinlemek. Lütfen bize yazın, gelin bize anlatın yazın ifade edin. Biz bugün sizi dinlemek birlikte el ele çözüm üretmek için buradayız” şeklinde konuşmasını sonlandırdı.

Bu haber toplam 514 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.