Hıdır: “İnsanımızın Kuru Lafa Karnı Tok, Hizmet İstiyor”

Hıdır: “İnsanımızın Kuru Lafa Karnı Tok, Hizmet İstiyor”
Seçime sayılı günler kala çalışmalarına hız katarak devam eden AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Mehmet Nil Hıdır, Marmaris Bozburun’da halkla buluştu.İlk olarak AK Parti Bozburun Seçim Açılışı’na...

Seçime sayılı günler kala çalışmalarına hız katarak devam eden AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Mehmet Nil Hıdır, Marmaris Bozburun’da halkla buluştu.

İlk olarak AK Parti Bozburun Seçim Açılışı’na katılan Dr.Hıdır burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Bozburun halkının yoğun katılım gösterdiği açılış toplantısında AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen, AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, MHP Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci ve Cumhur İttifakı’na gönül veren teşkilat mensupları hazır bulundu.

AK Parti Muğla Büyükşehir Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır, Bozburun’un sorunlarına milletvekiliği döneminden bu yana vakıf olduğunu, Bozburun’da yaşanan sıkıntıların çözülemeyecek dertler olmadığını belirtti. Dr.Hıdır: “Bozburun’lu  imar planlarının tamamlanmasını istiyor, elektrik istiyor, kanalizasyon istiyor, çekek yerleri istiyor, denizini temiz tutmak için arıtma istiyor. Bozburun’lu Marmaris’e rahatça ulaşmak için sıcak asfalt yol istiyor. Bunları ancak gönül belediyeciliğine gönül vermis olanlar yapabilir.  İnsanımızın kuru lafa karnı tok. İnsanımız hizmet istiyor. Önemli olan bugün 5 yılda neler vaadetti, vaatlerini ne kadar gerçekleştirebildi, ona bakacaklar. Biz Mustafa Kemal ATATÜRK 'ün dediği muassır medeniyet seviyesini ülkemize getirmek için çalıştık, çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyesi bize nasip olursa  kanalizasyon ve arıtmanızı inşallah en kısa sürede tamamlamak için iki vardiyalı hizmet  sunacağız ve 3 ayda bitecek. Taskın su derelerini DSİ ile işbirliği yaparak çözeceğiz.  Kanalizasyon ve yağmur kanallarını bir arada kabul etmiyoruz. Öteden beri bildiğim Bozburun- Selimiye- Marmaris yolu Karayolları ile düzenlenecek. Yeter ki, gönül belediyeciliğini ortaya koyabilelim. Bozburun 'u seviyoruz ve sizin bizlere güvenip desteklemeniz sayesinde hizmet etmek istiyoruz.” diye konuştu.

Bu haber toplam 571 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.