Hırsızlar Polise Sığındı

Hırsızlar Polise Sığındı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir eve giren hırsızlar evin penceresinde ev sahibini görünce yalvarmaya başladı. Ev sahibinin sinirli tavırları karşısında...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir eve giren hırsızlar evin penceresinde ev sahibini görünce yalvarmaya başladı. Ev sahibinin sinirli tavırları karşısında hırsızlar, polisi görünce, “Siz bizi alın bu adam gitsin” diyerek ağladı.

Bodrum’da gündüz vakti bir eve giren 3 hırsız karşılarında ev sahibini görünce ne yapacaklarını şaşırdı. Ev sahibinin sinirli tavırları karşısında korkan 18 yaşında küçük A. K. Ü.C.K. ve O.A. bir anda şoka girdi. Hırsızlar evin içerisinde ağlayarak, “Vallahi kimse yok. Kurban olayım abi nolur bir şey yapma” diyerek yalvardı.

HIRSIZLAR POLİSE SIĞINDI

Olay yerine gelen polis ekiplerini gören hırsızlar rahat bir nefes alarak, “Abi siz bizi alın bu adam gitsin” diyerek ağladı. Evin içerisinde yakalanan hırsızlar daha sonra Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Gözaltına alınan 3 şahıs adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan A.K, Ü.C.K, O.A’nın serbest bırakıldığı öğrenildi.

Bu haber toplam 1006 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.