Hırsızlık anı güvenlik kamerasında

Hırsızlık anı güvenlik kamerasında
Marmaris’te bir iş yerine giren hırsız bir elektrikli motoru çaldı. İşyerindeki güvenlik kamerası o anları saniye saniye kaydetti. Zanlının rahat tavırları ise pes dedirtti.Muğla’nın Marmaris ilçesi Beldibi Mahallesi’nde...

Marmaris’te bir iş yerine giren hırsız bir elektrikli motoru çaldı. İşyerindeki güvenlik kamerası o anları saniye saniye kaydetti. Zanlının rahat tavırları ise pes dedirtti.

Muğla’nın Marmaris ilçesi Beldibi Mahallesi’nde bulunan motosiklet tamirinin yapıldığı bir işyerinin çalışanları sabahleyin işe geldiklerinde tamir için bırakılan elektrikli motorun yerinde olmadığını fark etti. Güvenlik kamerasında inceleme yapan çalışanlar, gördükleri karşısında şoke oldu. Görüntülerde bir kişinin işyerine girdiği ve 35 saniye içerisinde gözüne kestirdiği bir elektrikli motosikleti çalıp kayıplara karıştığı görülüyor. 6 Mart’ta saat 00.00 sularında gerçekleşen olayda, kişinin rahat bir şekilde hareket etmesi dikkatlerden kaçmıyor. Görüntüleri inceleyen polis, kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Bu haber toplam 1115 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.