Hizmet Etmek Siyasi Görüşlerin Üzerindedir

Hizmet Etmek Siyasi Görüşlerin Üzerindedir
Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır yaklaşan seçimler öncesinde Muğla’da mahalle mahalle gezmeye devam ediyor.Bu kapsamda Köyceğiz'in Akköprü Köyü'ne ziyarette bulunan Dr.Mehmet Nil...

Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır yaklaşan seçimler öncesinde Muğla’da mahalle mahalle gezmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Köyceğiz'in Akköprü Köyü'ne ziyarette bulunan Dr.Mehmet Nil Hıdır,

“ Mahallelerimiz  hak ettiği yatırımı almamış olabilir. Bunun suçlusu merkezi hükümet değil. Sayın Cumhurbaşkanımız, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı iken kimseden bir şey almadan havayı ve çevreyi düzeltti. Bunu hiçbir ödenek almadan başardı. Bu nedenle Sayın Cumhurbaşkanı ustamızdır. İller Bankası’ndan gelen paralar iktidar kontrolünde değildir. İller başına nüfus başına gönderilen para ve ihtiyaçlar bellidir. Ne yazık ki; seçim döneminde bunu yanlış bilgilerle kamuoyuna aktarıyorlar. Tüm çıkan bütçeler TBMM’den partilerin onayı ile gönderiliyor. Büyükşehir belediyelerinin hak ettiği ödenekler bellidir. Tüm ilçelerin ödenekleri belli. Kaynaklar çok. Bu kaynakları zenginleştireceği yerine üç belediyenin millet önünde kavga etmesi denizin sonunun geldiğini gösteriyor. Halka hizmet anlayışı siyasi görüşlerin üstündedir” dedi.

“Köylü,milletin efendisidir” diyen Atatürk’ümüzün sözünü biz yaşatacağız”

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin emanetini almaları halinde milletvekilliği döneminde olduğu gibi köylünün,çiftçinin yanında olacağının sözünü veren Dr. Mehmet Nil Hıdır, gittikleri tüm mahallelerde muhtarlardan ve ihtiyar heyetinden muhakkak sorunlar ve talepler hususunda bilgi aldıklarını ifade ederek “bizim dönemimizde inşallah “köylü milletin efendisidir” diyen atamızın izinden giderek, AK Parti gönül belediyeciliğinin hizmetleri ile mahallelerimizi tanıştıracağız. Köylerde yol,alt yapı, tarımsal sulama alanları, kışın yağan yağmurun,karın suyunu yaza heba etmeden ulaştıracak ata yadigarı sarnıçların sözünü veriyoruz. Köylümüz bizi biliyor, köylümüz vefakar; hizmet üreteni, ona yardım eli uzatanı unutmuyor. Bizler de onları unutmadık, unutmayacağız elbet” diye konuştu.

Öteyandan Dr.Mehmet Nil Hıdır, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 22 Şubat’ta Muğla’da olacağının müjdesini de Akköprülü vatandaşlarımızla paylaştı. Müjde, vatandaşlarca büyük bir  coşkuyla karşılandı.

Bu haber toplam 465 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.