Hokey Türkiye müsabakaları Ortaca’da başladı

Hokey Türkiye müsabakaları Ortaca’da başladı
Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün 2020 yılı faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi Hokey Türkiye Birinciliği Müsabakaları Ortaca’da...

Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün 2020 yılı faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi Hokey Türkiye Birinciliği Müsabakaları Ortaca’da başladı.

Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün 2020 yılı faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi Hokey Türkiye Birinciliği Müsabakaları Ortaca’da 12 kız 12 erkek takım olmak üzere 290 sporcunun katılımı ile başladı.

Müsabakaların açılış seremonisi şehitler için bir dakikalık saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı.

Müsabakaların ilk günü büyük çekişmelere sahne oldu.  Birinci günün ilk maçı Erzurum İl Karması Erkek Takımı ve Adana İl Karması Erkek Takımı arasında oynandı. Müsabakayı Adana İl Karması Erkek Takımı 3-1 üstünlükle tamamladı. Günün ikinci maçı Muğla İl Karması Kız Takımı ve Amasya İl Karması Kız Takımı arasında oynandı ve mücadeleyi Muğla İl Karması Kız Takımı 16-0’lık üstünlükle tamamlandı.

Muğla’nın turizmde marka kenti olarak spor organizasyonlarında önde gelen illerden olmaya başladığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, “Turizm de marka kent olan Muğla’mız spor organizasyonlarında da hızla marka kent olma yolunda ilerliyor. Bölgesel, ulusal ve uluslararası birçok spor faaliyetine ev sahipliği yapıyoruz. Daha çok tesis daha çok organizasyon parolasıyla çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Bu yıl Anadolu Yıldızlar Ligi Müsabakalarından Muğla’mızda düzenlenen 2. faaliyetimiz olan Anadolu Yıldızlar Ligi Hokey Türkiye Birinciliği Müsabakaları büyük çekişmelere sahne olacak. Erkekler ve Kızlar olmak üzere 2 kategoride yapılacak olan müsabakalarımızı Ortaca ilçemizde gerçekleştireceğiz. İlimize gelen sporcularımızı ve antrenörlerimizi en iyi şekilde ağırlamaya, onları İlimizden memnun kalarak ayrılmaları için gerekli tüm hazırlıklarımızı yaptık. Katılım gösteren tüm takımlara ve sporculara başarılar dilerim. Emeği geçen tüm ekibimize özverili çalışmaları için teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 615 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.