Holiday Yetkililerinden Saatcı’ya Ziyaret

Holiday Yetkililerinden  Saatcı’ya Ziyaret
Çin online seyahat devi CTRIP ve LOOKBOOK HOLIDAY yetkilileri, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi’yi makamında ziyaret ederek, karşılıklı turizm tanıtım çalışmalarıyla ilgili yapılan faaliyetleri hakkında görüşmelerde...

Çin online seyahat devi CTRIP ve LOOKBOOK HOLIDAY yetkilileri, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi’yi makamında ziyaret ederek, karşılıklı turizm tanıtım çalışmalarıyla ilgili yapılan faaliyetleri hakkında görüşmelerde bulundu.

CTRIP Türkiye Pazarı Müdürü Bayan Sybil ZHUANG, Türkiye Bölge Müdürü Bayan Carol YANG ve LookBook Holiday Kurucusu ve sahibi Murat MALLI ile birlikte; 2019 yılında bölgedeki faaliyetlerini paylaşmak üzere Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçı’yı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mete ATAY’ı makamında ziyaret etti. Fethiye’nin tanıtımıyla ilgili fikir alışverişinde de bulunulan ziyaret sırasında Başkan Behçet SAATÇİ bölgede Fethiye turizmine katkıları olan geçmiş organizasyon ve çalışmalar hakkında Çin’li yetkilileri bilgilendirdi. Firma yetkilileri de aynı şekilde turizme sunmuş olduğu katkılar ve destekleri için Başkan Behçet Saatçı’ya firma maskotonu teşekkür hatırası olarak sundu.

Turizm tanıtım çalışmalarının artırılmasının önemini vurgulayan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “ Fethiye bölge turizmine verdikleri önemi ve adeta turizm tanıtım ofisi gibi çalıştıklarını; diğer sahil beldelerine oranla Çin’li misafirlerin en çok Fethiye’yi ziyaret ettiğini belirterek, yetkililere ziyaretlerinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Fethiye’nin doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel özelliklerinin yanı sıra alternatif turizm kollarıyla da tanıtarak büyük bir çeşitlilik içersinde geliştirerek turizmi ilçemizde tüm yıla yaymayı destekliyoruz. Dünyaca ünlü tur operatörleri ve seyahat devleri Fethiye’de yaşanan gelişmelerin farkında ve sürekli bizleri ziyaret ederek bilgi alıyorlar.” şeklinde konuştu ve Çin’li firma yetkililerine bölgede yapılan Çin Pazarına yönelik geçmiş organizasyonlar hakkında bilgi verdi.

LookBook Holiday Kurucu ve Sahibi Murat MALLI, Fethiye’de turizm tanıtımlarına yönelik çalışmaların devam edeceğini, bölge yatırımlarının da artacağını belirterek Çin’li turist sayısında ise çift haneli yüzde oranında artış yaşanacağını kaydetti. MALLI, “Fethiye’de konaklama sektöründeki yatırımların artması ve özellikle Çin’li misafirlerin büyük ilgi gösterdiği kültür ve aktivite organizasyonlarının Fethiye Belediyesi’nin de katkılarının artması ile sadece Çin değil diğer ülkedeki tur operatörlerine ve dolayısıyla Fethiye’ye fayda sağlayacak. Firma olarak belediyimize ve güzel Fethiye’mize inanıyoruz. CTRIP, bir LookBook Holiday markası ile Türkiye’nin ilk koza konaklama işletmesi Downtown Fethiye’de başarılı 2 yıl geçirdi ve şirketin 2019 yılı çalışmalarında Fethiye önemli bir yer alıyor. Yapacakları destinasyon tanıtımı ve alt acentalarına, Fethiye ve çevresini, yapılan organizasyonları tanıtmaya büyük hevesliler. Önümüzdeki günlerde ise Fethiye’den tanıtımlarına devam edilecek ve bizde firma olarak Çin’li seyahat devini Fethiye’de yapacağı faaliyetlerden dolayı desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 496 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.