‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kaldığı yerden devam ediyor

‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kaldığı yerden devam ediyor
Milas Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak hazırlanan ve pandemi tedbirleri nedeniyle ara verilen ‘Hoş Geldin Bebek’ Projesi faaliyetlerine kaldığı yerden devam ediyor.Proje kapsamında...

Milas Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak hazırlanan ve pandemi tedbirleri nedeniyle ara verilen ‘Hoş Geldin Bebek’ Projesi faaliyetlerine kaldığı yerden devam ediyor.

Proje kapsamında Hoş Geldin Bebek ekibi tarafından bilinçli aileler ve sağlıklı bireyler yetişmesine katkıda bulunabilmek adına bebek ve anne sağlığı açısından hayati önem taşıyan biz dizi eğitim veriliyor. Alanında uzman ekip üyeleri, bu eğitimde; bebek bakımı ve gelişimi, annenin beslenmesi, bebeğin emzirilmesi ve anne sütünün önemi konusunda bilgiler aktarıyor.

Pandemi kurallarına uyularak, sosyal mesafeye dikkat edilerek gerçekleştirilen ‘Hoş Geldin Bebek’ Projesi kapsamında ziyaret talep eden aileler 513 48 28 ve 0533 050 31 99 no’ lu numaralardan yetkililere ulaşabilecek.

"6 yıllık proje kapsamında toplam 6 bin 500 aile ziyareti gerçekleştirdik"

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Milas Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde Hemşire olarak görev yapan Berna Ayaz; “Milas Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü olarak Hoş Geldin Bebek Projesini 2016 yılında faaliyete geçirdik. Milas’ta dünyaya gelmiş olan 0-3 ay arasındaki her yeni doğan bebeği ziyaret ederek, evlerine konuk, mutluluklarına ortak olduk. Yılda ortalama 1300, 1500 civarı bebek ziyareti 6 yıllık proje kapsamında da toplam 6500 aile ziyareti gerçekleştirdik. Ziyaret ettiğimiz ailelere yeni doğan bebeklerin ihtiyacını karşılayacak hediye sepetlerini ve ‘Bebeğimin ilk 1000 Günü’ adlı kitabını hediye ediyoruz.  2020 Mart ayında pandemiden dolayı 1,5 yıl ara verdiğimiz projeye tekrar başlıyoruz.  Pandemi kurallarına uyarak, sosyal mesafeye dikkat ederek, talep eden ailelerimize kaldığımız yerden ziyaretler tekrar devam edecek. Ziyaret talep eden ailelerimiz 513 48 28 numaralı telefonlardan ve 0533 050 31 99 numaralardan bize ulaşıp, talep edebilirler. Milas Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

Bu haber toplam 412 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.