Hoş Geldin Tuğtekin Bebek

Hoş Geldin Tuğtekin Bebek
Özel Final Lisesi öğretmenlerinden Ongül Adalet ve Ali Coşkun çiftinin Tuğtekin ismini verdikleri minik bebekleri dünyaya geldi.Coşkun çifti önceki hafta...

Özel Final Lisesi öğretmenlerinden Ongül Adalet ve Ali Coşkun çiftinin Tuğtekin ismini verdikleri minik bebekleri dünyaya geldi.

Coşkun çifti önceki hafta dünyaya merhaba diyen ikinci çocuklarına Tuğtekin ismini koydu. Yücelen Hastanesi Kadın Doğum Servisinde sezaryen ile 3400 gram olarak dünyaya gelen Tuğtekin Coşkun çiftine annelik ve babalık duygusunu yeniden yaşattı. Duygularını aldığımız baba Ali Coşkun, “Yücelen Hastanesi Kadın Doğum Servisinde sezaryen ile 3400 gram olarak dünyaya gelen oğlumuza kavuştuk.  Şimdi 4 yaşına gelen Ayşe Aymira ismindeki kızımız ile Annelik -Babalık duygusunu yaşamıştık.  Yüce Allahın izniyle tekrar bu güzel duyguyu yaşatan biricik eşim Ongül Adalet 'e minnettarım ve onu çok seviyorum.  Çocuğumuzun ismini Tuğtekin koyduk. TUĞTEKİN; Biricik, Uğurlu, Tuğ takmış hükümdar anlamına gelmektedir. Çocuğumuzun ismini Diriliş Ertuğrul Dizisindeki bir karakterden etkilenerek koyduk. Yüce Allah Bize Vatanına, Milletine, Değerlerimize bağlı hayırlı bir evlat yetiştirmeyi nasip etsin.  Tuğtekin’imize kavuşma sevincimize ortak olan tüm akraba ve dostlarımıza teşekkür ederiz.  Özellikle eşimin hamileliği süresince ve doğum sürecinde desteğini hiç esirgemeyen doktorumuz Mustafa Kekovalı'ya ve ekibine, Yücelen hastanesi Kadın Doğum Servisi çalışanlarına çok teşekkür ederiz” dedi.

Muğla Gazetesi olarak biz de Coşkun çiftine hayırlı olsun diyor, Tuğtekin bebeğe uzun ve mutlu bir ömür sürmesini temenni ediyoruz.

Güzide Kasım

Bu haber toplam 2344 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum