Muğlasporda istifa

Muğlasporda istifa
FERDİ YAVUZ- Muğlaspor Başkan Vekili Tahir Ünsal görevinden istifa etti. Muğlaspor’a Menteşe Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüste Muğla Büyükşehir...

FERDİ YAVUZ- Muğlaspor Başkan Vekili Tahir Ünsal görevinden istifa etti. Muğlaspor’a Menteşe Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüste Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün fotoğrafının yer alması kamuoyunda büyük bir  tartışmaya yol açmıştı. Bu olay Muğla gündemine oturduğu anda Muğlaspor Kulüp Başkanı Erol Kapiz yurt dışındaydı. Yurtdışından Türkiye'ye dönen Kapiz, otobüs sorununu kucağında buldu. Kapiz yerine Muğlaspor’a vekil başkanlık yapan Tahir Ünsal, otobüse giydirilen Belediye Başkanlarının fotoğraflarının fikrinin kendine ait olduğunu açıklayarak gelen tepkiler üzerine istifa etti.

Muğlaspor kulüp başkan vekili Tahir Ünsal yaptığı yazılı açıklama ile Muğlaspor’aki görevinden istifa ettiğini kamuoyu ile paylaştı. Muğlasporda yapılan açıklamada ise “Kulübümüze bugüne kadar yapmış olduğu katkılar nedeniyle sayın Tahir Ünsal'a teşekkür eder, büyük Muğlaspor ailesi olarak bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz.” İfadelerine yer verildi.

Muğlasporda istifa

Muğlaspor kulüp başkan vekili Tahir Ünsal istifa metninde şu görüşlere yer verdi ; “

Kıymetli Arkadaşlar, Kıymetli Muğlaspor Sevdalıları,

Muğlaspor için tahsis edilen otobüsün beğenilmesinden büyük mutluluk duymakla birlikte, otobüsün arkasında yer alan fotoğraflara yapılan eleştirilerden dolayı da bir o kadar üzüldüğümü belirtmek isterim. Bu fotoğrafların konulması, sağladıkları destekten dolayı şahsen benim fikrimdi. Yaklaşık üç aydır Muğlaspor yönetimindeyim ve bu süre içerisinde çok fazla soruna çözüm yolu bulmak için tahmin edemeyeceğiniz kadar çok çalıştık, çalışırız da… Ancak bu süreç de ne yazık ki pek fazla destek göremedik. Maddi ve manevi olarak şahsi çabalarımızla az zamanda çok iş yapmaya gayret gösterdik. Bu resimleri koyarken bu kadar eleştirilebileceğini hiç beklemedim. Yapılan desteği göstererek, diğer kişi ve kurumların da desteğini alabileceğimizi varsaymıştım. Yanlış yorumlananabileceğini ve siyasete çekilebileceğini ne yazık ki öngöremedim. Oysaki seçim döneminde değiliz ve böyle bir duruma da hiç gerek yok. Eleştirileriniz de haklı olabilirsiniz, sonuç da ülkemizde her şeye siyaset karıştırılıyor. Bu şekilde yorumlanmasından dolayı üzgün olduğumu tüm samimiyetimle belirtmek isterim. Burada Muğlasporun içinde bulunduğu sıkıntıları yazıp vaktinizi almak istemem. Bunun için Muğlaspora gelip şahsen bilgi alabilirsiniz. Yaşadığımız sıkıntıları bilmiş olsaydınız, bu katkının bizler için ne kadar değerli olduğunu ve bu şekilde teşekkürümüzü ifade etmiş olmamızı belki daha anlayışla karşılayabilirdiniz. Yazılanlardan dolayı hiç kimseye kırgın ya da kızgın değilim, olmam da… İnanıyorum ki sizler de benim gibi Muğlaspora gönül verdiğiniz için bunları yazma gereği duydunuz. Muğlasporun hak ettiği yere gelebilmesi için her görüşten Muğlalının desteğine ihtiyacımız var. Sizlerden ricam kırıcı, ağır eleştiriler yerine daha olumlu ve yapıcı eleştiriler yapmanız, mümkünse de maddi ve manevi destek sağlamanızdır. Olumlu ya da olumsuz tüm eleştirilerinizin iyi niyetli ve Muğlaspor lehine olduğu inancımla teşekkür eder, selamlarımı sunarım.

Ayrıca, söz konusu durumla ilgisi bulunmayan kimselerin haksız yere suçlanmaması ve zor durumda kalmaması için bugün itibariyle Muğlaspor Kulübündeki görevimden istifa ediyorum. Saygılarımla.”

Bu haber toplam 805 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.