Hüseyin Uyanık, yeniden başkan seçildi

Hüseyin Uyanık, yeniden başkan seçildi
Muğla Gelecek İçin Şimdi Derneği’nin 2. Olağan Genel Kurulu Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün konferans salonunda yapıldı. Hüseyin Uyanık yeniden başkan olarak seçilerek, görev dağılımı yaptı.Dernek...

Muğla Gelecek İçin Şimdi Derneği’nin 2. Olağan Genel Kurulu Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün konferans salonunda yapıldı. Hüseyin Uyanık yeniden başkan olarak seçilerek, görev dağılımı yaptı.

Dernek çatısı altında komisyonlar oluşturarak çalışmaların “Sağlıklı Yaşam ve Bağımlılıkla Mücadele” şeklinde yürütülmesine karar verildi.

Beden ve ruhsal yönden sağlıklı bir nesiller için başta madde bağımlılıkları olmak üzere tüm bağımlılıklarla mücadele edilmesi gerektiği değinilen toplantıda, sağlıklı yaşam ve bağımlılıkla mücadeleyi, başta Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Muğla İl Sağılık Müdürlüğü Halk Sağlığı Başkanlığı Hizmet Birimleri olmak üzere Muğla’daki tüm kamu kurum ve Sivil Toplum kuruluşları ve vatandaşlarla beraber yürütültüğü ifade edildi.

Yürütülecek proje ve çalışmaların bilimsel bir temele dayandırması için Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile işbirliği içinde olunacağı belirtilerek, Derneğin saha çalışmaları Muğla’nın Riskli Bölgelerinden başlanacağı vurgulandı.

Toplantıda, en yakın bir zamanda derneğin Kısa, Orta ve Uzun vadeli hedefleri açıklanacağı konusunda görüş birliğine varılarak ilk yönetim kurul toplantısı son buldu.

Uyanık’ın yönetimi şu isimlerden oluştu:

Doç. Dr. Ahmet Demirak, Ömer İlman, Dr. Eriş Başaran Akça, Serkan Öçalmaz, Hasan Arslan, Cengiz Demirci,  Can Çimen, Arslan Üzer, Doç.Dr. Halil Evren Şentürk ve Selda Karahan.

Bu haber toplam 1314 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.