Huzurevi Sakini Bilgin Özbay Vefat Etti

Huzurevi Sakini Bilgin Özbay Vefat Etti
Eski “Kontlar” grubunun başarılı gitaristi, ressam Bilgin Özbay 70 yaşında vefat etti. Fethiye Huzurevinde vefat eden Özbay’ın tüm kadavrasını Hacettepe...

Eski “Kontlar” grubunun başarılı gitaristi, ressam Bilgin Özbay 70 yaşında vefat etti. Fethiye Huzurevinde vefat eden Özbay’ın tüm kadavrasını Hacettepe Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağışladığı ortaya çıktı.

8 yıldır Fethiye Huzurevi’nde yaşamakta olan huzurevindeki odasını yaptığı resim ve heykellerle sanat atölyesine çevirince huzurevi idaresinin, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına proje ile başvurup huzurevine ek bir sanat merkezi kazandıran bu merkezde huzurevi ve Fethiye’deki yaşlılarla buluşup sanat çalışmaları gerçekleştiren eski “Kontlar” grubunun başarılı gitaristi ressam Bilgin Özbay 70 yaşında vefat etti.

2 çocuk babası olduğu öğrenilen Bilgin Özbay’ın vefatının ardından cenazesinin toprağa verilmesi işlemleri hazırlanırken Özbay’ın tüm kadavrasını Hacettepe Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağışladığı ortaya çıktı. Hacettepe Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinden gelen ekip Bilgin Özbayın kadavrasını götürürken Özbayın son günlerde solunum ve böbrek yetmezliği rahatsızlıkları yaşadığı ifade edildi. Bilgin Özbayın ani vefatı Fethiye Huzurevi sakinleriyle Fethiye halkını üzüntüye boğdu.

Bu haber toplam 686 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.