Huzurevinde Doğum Günü Sürprizi Yapıldı

Huzurevinde Doğum Günü Sürprizi Yapıldı
Muğla’da huzurevi sakinlerine doğum günü sürprizi yapıldı. Ocak ayında doğan huzurevi sakinleri, kendileri için hazırlanan doğum günü kutlamasıyla...

Muğla’da huzurevi sakinlerine doğum günü sürprizi yapıldı. Ocak ayında doğan huzurevi sakinleri, kendileri için hazırlanan doğum günü kutlamasıyla keyifli anlar yaşadı.

Neval ÇOLAK

Huzurevi Koordinasyon ve değerlendirme toplantısında,  yaşlıların sosyal hayata katılımlarının artması ve duygu durumunda olumlu gelişmelerine katkıda bulunmak amacıyla, 2020 Ocak ayından başlamak üzere her ay o ay içinde doğan bütün yaşlıların doğum günlerinin kutlanması kararı alınmıştı. Alınan karar doğrultusunda şarkılar eşliğinde pasta kesilerek doğum günlerinin birlikte kutlanması için her iki huzurevinde kalan yaşlılarla bir araya gelindi. Ocak ayın da doğan ‘17 yaşlının’ doğum günleri kutlanarak, bazı yaşlıların hareket kısıtlılığı olması nedeniyle onların doğum günleri de yaşam alanlarında özel olarak kutlandı.

Huzurevinde Doğum Günü Sürprizi Yapıldı

Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Suat Dereli Huzurevi sakinleri, kendileri için hazırlanan doğum günü ile keyifli bir günün tadını çıkardı. Huzurevi müdürlüğünce düzenlenen kutlamada, Ocak ayı doğanların doğum günü sebebiyle Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen programda, Huzurevi Müdür Vekili Kudret Gültaş, sosyal servis, sağlık servisi, beslenme diyetetik, kuruluş çalışanları ve gönüllülerin geniş katılımıyla eğlendiler.

Huzurevinde Doğum Günü Sürprizi Yapıldı

Yaşlılarımızın, toplumun vazgeçilmez değerleri olduklarını anımsatmak amacıyla her ay doğum günü kutlama etkinliğinin devam edeceğini kaydeden Müdür Vekili Kudret Gültaş konuşmasında: “Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi  Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Suat Dereli ek hizmet binamızda 118 yaşlımız  bakım ve koruma altında bulunmaktadır. Yaşamlarının büyük bölümünde çalışarak, topluma ve insanlığa yararlı hizmetlerde bulunan yaşlılarımızın, ileri yaşın getirdiği sorunları aşma çabalarında yanlarında olmak bilinciyle onlara her türlü desteği vermeli, duygu, düşünce ve deneyimleriyle toplumumuzun vazgeçilmez değerleri olduklarını anımsatarak onlara hak ettikleri ilgiyi ve saygıyı göstermeliyiz.  Bu nedenle her ay doğum günü kutlama etkinliği devam edecektir. 2020 yılı içerisinde her ay doğum günü etkinliklerimiz yaşlılarımızın fiziksel, zihinsel, psiko sosyal ve duygusal gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla devam edecektir” şeklinde konuştu.

Doyasıya eğlenen huzurevi sakinleri: “Bugün çok eğlendik. Kudret Hanım’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.  Mutluyuz, sizler buraya geldiğinizde daha da mutlu oluyoruz” dediler.

Bu haber toplam 1092 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.