İBRAHİM ŞİMŞEK YENİDEN BAŞKAN

İBRAHİM ŞİMŞEK YENİDEN BAŞKAN
Memleket Partisi Muğla İl Başkanlığı 1. Olağan Kongresi, Konakaltı Kültür Merkezi’nde yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede İbrahim Şimşek il başkanı olarak güven tazeledi.Muharrem İnce Genel Başkanlığında kurulan...

Memleket Partisi Muğla İl Başkanlığı 1. Olağan Kongresi, Konakaltı Kültür Merkezi’nde yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede İbrahim Şimşek il başkanı olarak güven tazeledi.

Muharrem İnce Genel Başkanlığında kurulan Memleket Partisi, Muğla’da ilk kongresini yaptı. Konakaltı Kültür Merkezi’nde yapılan kongreye yoğun katılım oldu. Tek liste ile gidilen kongrede İbrahim Şimşek il başkanı olarak güven tazeledi.

Kongreye, Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yağız Elver, Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Dudu, Kurucular Kurulu Üyeleri; Serhat Galip, Süleyman Dinçberk, Osman Kurtuluş, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Yılmaz Elçin, Doğru Parti İlçe Başkanı Cavit Karagöz Genç Parti İl Başkanı Mehmet Sahan, Madenci Sendikası Muğla Başkanı Osman İlhan, Türk-İş Muğla Temsilcisi Fatih Erçelik ve çok sayıda partili katıldı.

Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Dudu’nun divan başkanlığı yaptığı kongrede faaliyet raporu okundu.

Kongrede konuşma yapan Memleket Partisi Muğla İl Başkanı İbrahim Şimşek,

“17 Mayıs'ta hep beraber büyük umutlar ile çıktığımız Memleket sevdamızda partileşme sürecimizde Muğla İl Örgütlerini oluşturmuş, ilçe kongreleri tamamlamış, bugünde sizlerin katılımı ile büyük bir coşku ile İl Kongremizi gerçekleştirmekteyiz. İnşallah 18 Eylül'de büyük kurultayımızı tamamlayıp seçimlere katılabilecek bir siyasi parti kimliği kazanarak Genel Başkanımızın da vereceği talimatlar ile sahada vatandaşla buluşmaya çıkacağız. Hiçbir engel çıktığımız yoldan bizi alıkoyamayacak. İşimiz kolay değil ama imkansız da değil. Genel Başkanımızla birlikte insanca yaşanabilir bir ülke yaratacağız. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Kongremizin partimize ve Muğla’mıza yakışır şekilde hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Ardından Genel Sekreter Mevlüt Dudu ise, partinin kurulma süreci hakkında bilgilendirme yaptı.

İbrahim Şimşek başkanlığındaki yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

“Şevket Arslan, Selma Ateş, Halil İbrahim Avcı, Necati Bakılan, Melih Avni Caner, Murat Demirtaş, Önder Coşkun Dinçer, İsmail Fidan, Murat Gökalp, Ahmet Tan Karaosmanoğlu, Dursun Kaplan, Ahmet Karavuş, Durmuş Kırıktaş, Mevlüt Koç, Alber Kocabıyık, Devrim Mersin, Şükrü Olgun, Dilek Özgül, Ferdi Sevin, Fatih Alperen Şahin, Nezih Tunçay, Ziya Ulupınar, Emre Yüzbaşı, Niyazi Zaifoğlu.”

Bu haber toplam 1169 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.