İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan Genç Çifte Tebrik Mesajı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan Genç Çifte Tebrik Mesajı
SİNEM KORKMAZ-Geçtiğimiz günlerde Marmaris’te yaşayan Mardinli genç, 15 Temmuz’da Ak Parti Marmaris İlçe Gençlik Kolları Başkanlığını yürüten...

SİNEM KORKMAZ-Geçtiğimiz günlerde Marmaris’te yaşayan Mardinli genç, 15 Temmuz’da Ak Parti Marmaris İlçe Gençlik Kolları Başkanlığını yürüten Ahmet Karaboğa, İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü’nün yazısı ile Türkiye’ye Kilis Öncüpınar’dan özel giriş yapan Suriyeli Helin Mustafa  ile dünya evine girmişti.

3 dönem Ak Parti Muğla il yönetiminde görev yapan Marmaris’in ve Muğla bölgesinin en genç Belediye Meclis Üyesi aday adayı olan Ahmet Karaboğa’nın nikâh şahitliğini önceki dönem Ak Parti Marmaris ilçe Gençlik Kolları Başkanı Muzaffer Aravi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Muğla İl Müdürü Zekeriya Bingöl yapmıştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan Genç Çifte Tebrik Mesajı

Geçtiğimiz günlerde dünya evine giren genç çiftin düğünleri gerçekleşti. Düğünlerinde gönüllerince eğlenen Ahmet ve Helin çiftine tebrik mesajları yağdı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da aralarında bulunduğu,  bürokratlar ve bir çok siyasi isim genç çifte tebrik telgrafları gönderdi.

Gönderdiği telgrafta düğüne katılamadığı için üzgün olduğunu belirten Bakan Soylu; “ Düğün töreninize ait nazik davetiniz için teşekkür ederim. Törene katılamadığım için üzgün olduğumu belirtir, bu mutlu günlerinde, yeni hayatlarına ilk adımlarını atan sizlere ömür boyu mutluluklar diler, seçkin konuklarınıza selam ve saygılarımı sunarım” ifadelerinde bulundu.

Bu haber toplam 2368 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.