İçmeler Mahallesinin Alt Yapısı Yenileniyor

İçmeler Mahallesinin Alt Yapısı Yenileniyor
Muğla Büyükşehir Belediyesi, Marmaris İlçesi İçmeler Mahallesinin içme suyu hatlarını yeniliyor.Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen...

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Marmaris İlçesi İçmeler Mahallesinin içme suyu hatlarını yeniliyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen alt yapı çalışmaları tüm ilde aralıksız olarak devam ediyor. Bu kapsamda turizmin gözde bölgelerden biri olan Marmaris İlçesi İçmeler Mahallesinin içme suyu hatları yenileniyor.

İçmeler merkezini besleyen içme suyu hatlarının eski olması ve kullanım ömrünü tamamlaması nedeniyle çalışma başlatan Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi ekipleri bölgede yaptıkları çalışma ile birlikte Mahallenin uzun yıllar içme suyu problemi yaşanmamasının önüne geçmeyi amaçlıyor. İçmeler Mahallesinde yapılan asfalt çalışmasıyla koordineli olarak devam eden çalışmalar sonucunda mevcut içme suyu hatları yenilenerek su kaçaklarının önüne geçilmesi hedefleniyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre; tüm il genelinde alt yapı eksikliklerinin tek tek giderileceği vurgulanırken, “Tüm İlde aralıksız olarak sürdürülen alt yapı çalışmaları ile vatandaşlarımızın memnuniyeti için çalışıyoruz. Tespit ettiğimiz eksiklikleri özellikle 2018 yılında yapacağımız büyük alt yapı yatırımlarıyla gidermeye devam edeceğiz. Su, arıtma ve kanalizasyon konusunda ilimizin en ücra noktasında bile vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için büyük yatırımlar yapmaya devam edeceğiz” ifadeleri yer aldı.

Bu haber toplam 756 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.