İETT’ye Muğla’dan 2. Bomba Atama

İETT’ye Muğla’dan 2. Bomba Atama
FERDİ YAVUZ- İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri’ne (İETT)  Muğla’dan ikinci atama yapıldı.Alper Kolukısa’nın...

FERDİ YAVUZ- İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri’ne (İETT)  Muğla’dan ikinci atama yapıldı.

İETT’ye Muğla’dan 2. Bomba Atama

Alper Kolukısa’nın İETT’de Genel Müdürlük görevine getirilmesinin ardından Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden İETT’ye yapılan ikinci atama gerçekleşti. O isim, Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Terminaller ve Otoparklar eski Şube Müdürü askeri geçmişi olan Oktay Büyükbektaş oldu.

İETT’ye Muğla’dan 2. Bomba Atama

Muğla siyasetinin ve kamuoyunun tartışmalı isimleri arasına giren Muğla Büyükşehir Belediyesi (MBB) Ulaşım Dairesi eski başkanı Alper Kolukısa, geçtiğimiz aylarda İETT’ye genel müdür olarak atanmış ve görevine başlamıştı. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden, İETTye atanan bir diğer isim ise Oktay Büyükbektaş oldu. Büyükbektaş, İETT’de şube müdürü unvanı ile satın alma müdürü olarak göreve başladı. Oktay Büyükbektaş, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde Hamdi Alper Kolukısa’nın başkanlığını yaptığı MBB Ulaşım Daire Başkanlığı’nda Terminaller ve Otoparklar Şube Müdürü olarak görev yapıyordu. Alper Kolukısa’nın, Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’ndaki daire başkanlığı görevinden alınmasının ardından Oktay Büyükbektaş, MBB Ulaşım Daire Başkanlığı Terminaller ve Otoparklar Şube Müdürlüğü görevinden alınarak görev yeri değiştirilmiş ve yine Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde olan Muğla El Sanatları (MELSA)’da göreve getirilmişti. Alper Kolukısa’nın, ardından Muğla’dan, İETT'ye atanan ikinci isim olan Oktay Büyükbektaş’ın ismi İETT yönetim şemasında “İETT şube müdürü unvanı ile  satın alma müdürü” olarak yer aldı.

Bu haber toplam 3314 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.