İHH’dan ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımı

İHH’dan ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımı
Muğla İHH İnsani Yardım Vakfı, Coronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında ihtiyaç sahibi 250 aileye gıda kolisi yardımında bulundu.Haber MerkeziMuğla...

Muğla İHH İnsani Yardım Vakfı, Coronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında ihtiyaç sahibi 250 aileye gıda kolisi yardımında bulundu.

Haber Merkezi

Muğla İHH İnsani Yardım Vakfı Şube Başkanı İsmail Çiftlikli, Coronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında vakıf olarak ihtiyaç sahibi 250 aileye gıda kolisi yardımında bulundu.

İHH’dan ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımı

İhtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunduklarını söyleyen Muğla İHH Şube Başkanı İsmail Çiftlikli; “Covid-19 virüsü salgını nedeniyle Türkiye genelinde İHH olarak başlatmış olduğumuz, ‘Şimdi Dayanışma Vakti’ kampanyamız kapsamında Muğla İHH olarak vefa sosyal destek grubu çalışmaları kapsamında Muğla’daki çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Bugüne kadar yaptığımız çalışma kapsamında 250 Aileye gıda kolisi, 29 aileye ise 17.000 TL nakdi yardım ulaştırıldı. İl genelinde çalışmalarımız devam ediyor. Bakımını üstlendiğimiz 75 yetim ailemize de bu kapsamda yardım ulaştırılmıştır” dedi.

İHH Şube Başkanı Çiftlikli, Muğla İHH olarak Muğla Valiliği ile koordineli bir şekilde Ramazan ayında da  yardım çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

Bu haber toplam 386 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.