İhtiyaç sahibi vatandaşlara destek

İhtiyaç sahibi vatandaşlara destek
Muğla’nın Menteşe ilçesinde iş insanı İzzet Özcan tarafından yardıma ihtiyacı olan roman vatandaşlara dağıtılmak üzere Muğla Roman Kültür ve Sahne Emekçileri Derneğine yardım kolileri teslim edildi.Muğla’nın Menteşe...

Muğla’nın Menteşe ilçesinde iş insanı İzzet Özcan tarafından yardıma ihtiyacı olan roman vatandaşlara dağıtılmak üzere Muğla Roman Kültür ve Sahne Emekçileri Derneğine yardım kolileri teslim edildi.

Muğla’nın Menteşe ilçesinde iş insanı İzzet Özcan tarafından yardıma ihtiyacı olan roman vatandaşlara yardım kolisi verildi. Kolileri Muğla Roman Kültür ve Sahne Emekçileri Derneğine teslim eden Özcan adına derneğin Genel Sekreteri Ramazan Günüç kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Yardım kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya başladıklarını söyleyen Muğla Roman Kültür ve Sahne Emekçileri Derneği Genel Sekreteri Ramazan Günüç, “Bu koliler için İzzet Özcan beye çok teşekkür ediyoruz. Kolilerimizi ihtiyacı olan arkadaşlarımıza dağıtmaya başladık. İhtiyacı olan arkadaşlarımız derneğimizden de alabilecek, biz de tespit ettiklerimize dağıtacağız. Şuan elimizde yaklaşık 20 koli var 3 tanesini ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırdık. Aynı hassasiyeti diğer durumu iyi olan kişilerden de bekliyoruz. Çünkü bu süreçte gerçekten zor duruma düşmüş çok ailemiz var” dedi.

Pandemi dolayısıyla müzisyenler ekonomik olarak zorluklar çektiğini söyleyen Roman Müzisyen Ali Rıza Kanavuzlar, “Roman vatandaşlarda inanın çok gariban insan var. Özellikle pandemi dolayısıyla çalışamayan çok arkadaşımız var. Özellikle müzisyen olanlar, bunlardan biri de benim. Çoluğu çocuğu olup yaşlı ve çalışamayacak durumda olan vatandaşlarımız var. Burada maddi olarak güçlü olan kişilerin yardımları bizim için çok önemli” dedi.

Bu haber toplam 314 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.