İki katlı evde yangın

İki katlı evde yangın
Muğla'nın Fethiye ilçesinde iki katlı bir evde çıkan yangın paniğe neden oldu. Alevler, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.Yangın; Üzümlü Mahallesi...

Muğla'nın Fethiye ilçesinde iki katlı bir evde çıkan yangın paniğe neden oldu. Alevler, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Yangın; Üzümlü Mahallesi 202 sokakta Kurtulmuş Özdeş'e (50) ait iki katlı evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanları ve alevleri gören çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Alevlerin kısa sürede büyümesi üzerine itfaiye ekipleri yangını söndürebilmek için uzun süre mücadele verdi.

Yangın, ekiplerin yaklaşık bir saatlik çalışması sonucu yakınlarda bulunan evlere sıçramadan söndürüldü. Yangın sonrası evin ikinci katı ve birinci kattı kullanılamaz hale geldi.

Yangın sırasında ev sahibi Kurtulmuş Özdeş ve eşi Tülin Özdeş zeytin toplamaya gittiği öğrenildi. Evinde yangın çıktığını duyan ve eve gelen karı koca gözyaşlarına boğuldu.

Her şeylerinin yangında kül olduğunu söyleyen Özdeş, tek tesellilerinin kimsenin canına bir şey olmaması olduğunu kaydetti. Yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 918 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.