İki körpe fidan şiirle anıldı

İki körpe fidan şiirle anıldı
Geçtiğimiz yıl içinde bulundukları otomobilin sel sularına kapılmasıyla yaşamını yitiren Milaslı nişanlı çift Çağlar Bencik ve Billur Atik, cümbüş...

Geçtiğimiz yıl içinde bulundukları otomobilin sel sularına kapılmasıyla yaşamını yitiren Milaslı nişanlı çift Çağlar Bencik ve Billur Atik, cümbüş üstadı Sami Öztürk’ün bestelediği ve Halil İbrahim Tura’nın yazıp seslendirdiği şiirle anıldı. Sosyal medyada paylaşılan şiir, izleyenlere ve dinleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Milas’taki Kısırlar Ortaokulu’nda sosyal bilgiler öğretmeni olarak görev yapan Billur Atik (23) ile elektrik teknisyeni Çağlar Bencik (27), nişanlandıktan 2 ay sonra yani geçtiğimiz yıl ocak ayında düğün yapacakları salonu bakmaya gittiler. Dönüşte şiddetli sağanak yağış başladı ve nişanlı çiftin bulunduğu otomobil, Bodrum’un Mumcular mahallesindeki Akarca mevkisindeki derenin taşması nedeniyle sele kapıldı. Selden kaçmaya fırsat bulamadan suya kapılan nişanlı çift hayatını kaybetti.

Billur Atik’in naaşı Milas’a bağlı Hasanlar Mahallesi’nde, Çağlar Bencik’in cansız bedeni de Milas’a bağlı İçme Mahallesi’nde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Olay, her iki ailede ve yakınlarında, Milas’ta ve Bodrum’da derin üzüntü yaşattı.

NİŞANLI ÇİFTİN ÖLÜMÜNDEN ETİLENEREK ŞİİR YAZDI

Duygularını şiirle dile getiren Bodrum Mumcular’dan Halil İbrahim Tura, nişanlı çifti vefatlarının ardından yazdığı şiirle andı.  Şiiri cümbüş üstadı Sami Öztürk’ün bestesiyle seslendiren Tura, videoyu ardından sosyal medyada paylaştı. Duygu yüklü şiir, izleyenleri ve dinleyenleri derinden etkiledi. Pek çok kullanıcı, paylaşıma yorum yaparak Billur ve Çağlar’a Allah’tan rahmet diledi.

Bu haber toplam 977 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.