İkinci el pazarları ilgi görüyor

İkinci el pazarları ilgi görüyor
Köyceğiz’de ikinci el pazarları ilçenin “Sakin Şehir” unvanı almasının ardından artan katılımıyla devam ediyor.Köyceğiz Belediyesi tarafından...

Köyceğiz’de ikinci el pazarları ilçenin “Sakin Şehir” unvanı almasının ardından artan katılımıyla devam ediyor.

Köyceğiz Belediyesi tarafından kadınların aile ekonomilerine destek olması amacıyla başlatılan ve uzun süredir devam eden ikinci el pazarları, ilçenin “Sakin Şehir” unvanı almasının ardından artan katılımıyla devam ediyor.

Köyceğiz Belediyesi tarafından her ayın son pazar günü “İster al, İster Sat, İstersen Sakin Şehir Köyceğiz’de, Göl Kenarı, Kordonda Doya Doya Yürüyüş Yap” sloganıyla düzenlenen Köyceğiz ikinci el pazarları vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Katılımın yüksek olduğu pazarda, ilçedeki ikinci el eşya sahipleri her ay satmak istedikleri ürünleri kullanmadıkları giysileri, el işi ve süs eşyalarını tüketicilerin beğenisine sunduğu yerli ve yabancı turistlerin de ilgisiyle yoğunluk yaşandı.

İlçede kurulan pazarlara yoğun ilgi gösterilmesini memnuniyetle karşıladıklarını dile getiren Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, “Belediyemizin ikinci eşyaları tüketiciyle buluşturduğu ikinci el pazarı adeta panayır havasında geçiyor. Etkinlikte ikinci el eşya sahipleri ve Sivil Toplum Kuruluşları her ayın son pazar günü kurulan ve yerli, yabancı misafirlerin ilgisini çeken pazarda ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunuyor. Pazar için bölgemize gelen vatandaşlar aynı zamanda eşsiz güzellikteki Sakin Şehir Köyceğiz’imizi görme fırsatı buluyor ve hanımların yaptığı yiyecekler, yöresel ürünler ve el emeği ile yapılan aksesuarlar, ikinci el kitaplar, evde atıl bulunan ikinci el eşyalar pazarda ekonomiye değer olarak geri dönüyor” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 2238 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.