İkinci kafile Milas’a geldi

İkinci kafile Milas’a geldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde, İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen "Biz Anadoluyuz Projesi" kapsamında Milas’a ikinci kafile geldi. Proje kapsamında, Ağrı ilinden gelen...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde, İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen "Biz Anadoluyuz Projesi" kapsamında Milas’a ikinci kafile geldi. Proje kapsamında, Ağrı ilinden gelen 50 öğrenci ve beraberinde gelen öğretmenleri Milas-Bodrum Havalimanında protokol tarafından karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde, İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen "Biz Anadoluyuz Projesi" kapsamında; ikinci kafile Ağrı’dan geldi.

Protokol üyeleri tarafından Milas-Bodrum Havalimanında; Ağrı ilinden gelen 50 öğrenci ve beraberinde gelen öğretmenleri için karşılama töreni gerçekleştirildi.

Milas-Bodrum Havalimanında, Ağrı’dan gelen öğrenci ve öğretmenleri; AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Milas Kaymakamı Eren Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Fahri Acar, Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Milas-Bodrum Havalimanı Başmüdürü Kemal Daştan, öğretmenler ve öğrenciler eşlik etti.

İller arasında kültürel ve ortak değerlerin paylaşılması; kardeşlik ve huzura katkı sağlaması, gençlerin terör örgütlerinin istismarından ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulması amacıyla gerçekleştirilen proje doğrultusunda Milas-Bodrum Havalimanına gelen öğrencileri, AK Parti Milletvekili Öztürk, Kaymakam Arslan ve beraberinde bulunan kurum amir ve müdürleri Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği Başkanı Mevlüt Kiriş ve beraberinde bulunan dernek üyelerinin oynadıkları zeybek oyunları ile karşıladı.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Kaymakam Arslan, yolculukları hakkında öğretmen ve öğrencilerden bilgi aldı.

Karşılamanın ardından daha sonra günün anısına hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, görevli öğretmenler eşliğinde kalacakları otele yolcu edildiler.

Bu haber toplam 513 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.