İl Başkan Yardımcısı Oğuz Akarfırat MYK’da

İl Başkan Yardımcısı Oğuz Akarfırat MYK’da
Milliyetçi Hareket Partisi’nin 13. Kurultayı Ankara’da gerçekleştirildi. MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Merkez Yönetim Kurulu'nun (MYK) yaklaşık yarısında değişikliğe gidilen Kurultayda, MHP Muğla İl Başkan Yardımcısı...

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 13. Kurultayı Ankara’da gerçekleştirildi. MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Merkez Yönetim Kurulu'nun (MYK) yaklaşık yarısında değişikliğe gidilen Kurultayda, MHP Muğla İl Başkan Yardımcısı Oğuz Akarfırat’ın MYK listesine girdiğini duyurdu.

Sinem Korkmaz

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 13. Kurultayı Ankara’da gerçekleştirildi. Tek aday olan Devlet Bahçeli’nin 1277 oyla yeniden genel başkan seçildiği kurultaya MHP Muğla teşkilatı da katıldı. Merkez Yönetim Kurulu'nun (MYK) yaklaşık yarısında değişikliğe gidilen Kurultayda MHP Muğla İl Başkan Yardımcısı Oğuz Akarfırat MYK üyeliğine seçildi. Konuyla ilgili MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, “ Bu şeref hepimizin tüm Muğla’nındır” dedi.

İl Başkanı Mehmet Korkmaz, “ İstiklal için birlik, İstikbal için dirlik. ‘Kazanan Türkiye olacak’ sloganı ile icra etmekten onur duyduğumuz MHP 13. Kurultayını büyük bir coşku ile gerçekleştirdik. Bu toyumuzda Muğla’nın temsili için görüş ve önerilerimizi soran başta Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’ye, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız E. Semih Yalçın’a  Muğla adına müteşekkiriz. Yol arkadaşımız, İl Başkan Yardımcımız Oğuz Akarfırat’ın  Yedek 23.sıradan MHP MYK’sındaki görevi Muğla’nın şerefidir.  Bu şeref hepimizin tüm Muğla’nındır. Çünkü MHP’deki her görev bize onurdur, şereftir. Bu onuru yaşatan herkese minnet duyuyor, kardeşim Oğuz Akarfırat’a başarılar diliyorum.

Bu haber toplam 2259 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.