İl Başkanı Zeybekoğlu: “En doğru kararı hukukun vereceğine inanıyorum”

İl Başkanı Zeybekoğlu:  “En doğru kararı hukukun vereceğine inanıyorum”
Geçtiğimiz günlerde CHP  Muğla İl Başkanlığı'nda 58 yaşındaki Mehmet A. tarafından tacize uğradığı iddia edilen sekreter A.E'nin, CHP Muğla İl...

Geçtiğimiz günlerde CHP  Muğla İl Başkanlığı'nda 58 yaşındaki Mehmet A. tarafından tacize uğradığı iddia edilen sekreter A.E'nin, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ile CHP Muğla Kadın Kolları İl Başkanı Aysun Demirel Korkut tarafından tacizcisi ile barıştırılmaya çalışıldığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili İl Başkanı Adem Zeybekoğlu açıklamalarda bulundu.

Sinem Korkmaz

CHP Muğla İl Başkanlığı'nda Mehmet A. tarafından tacize uğradığını iddia edilen sekreter A.E'nin, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ile CHP Muğla Kadın Kolları İl Başkanı Aysun Demirel Korkut tarafından tacizcisi ile barıştırılmaya çalışıldığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili İl Başkanı Adem Zeybekoğlu  açıklamalarda bulundu.  Zeybekoğlu, “En doğru kararı hukukun vereceğine inanıyorum” dedi.

İl Başkanı Zeybekoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Şuanda bu olay yargıda. Biz kamera kayıt cihazını adliyeye verdik. Her şey ortaya yargı ile çıkacak. Bir barıştırma olayı falan olmadı. Bunu söylemek ayıp bir şey.  Biz yönetim kurulu olarak arkadaşımıza avukat tuttuk. Olay adliyeye gitti. Bu olay adliyeye gittikten sonra bu konuda konuşmak gereksiz olur. Doğru kararı hukuk verecektir.  Bizim hakkımızda hoş olmayan haberler çıktı. Biz bu konuda hukuksal mücadelemizi de vereceğiz. Olay aydınlanana kadar zaten söz konusu kişinin üyeliğini askıya aldık. Her zaman bunu söyledik. Fakat benim burada açıklama yapmam olayı etkilesin istemiyorum. En doğru kararı hukukun vereceğine inanıyorum. Görüntülere her şeye bakılacak. Gerçek biran önce ortaya çıksın istiyoruz. Biz her zaman kadın haklarını savunanlardan olduk.”

Bu haber toplam 308 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.