İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı
Kamu hizmetlerinin etkin, hızlı, verimli ve sağlıklı yürütülmesini sağlamak,  vatandaşlara yönelik en iyi kamu hizmetini sunabilmek amacıyla, Muğla...

Kamu hizmetlerinin etkin, hızlı, verimli ve sağlıklı yürütülmesini sağlamak,  vatandaşlara yönelik en iyi kamu hizmetini sunabilmek amacıyla, Muğla Valisi Esengül Civelek Başkanlığında, İl İdare Şube Başkanları Toplantısı yapıldı.

5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 24. Maddesi uyarınca Valilik Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ile Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri ve Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Temsilcisi katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Vali Civelek, “Vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu hizmetlerin en etkin, en verimli, en kaliteli bir şekilde sağlamak, vatandaş memnuniyetini esas alarak en iyi hizmete odaklanmak, kamu yönetiminin güvenilirliğini ve etkinliğini sağlamasında büyük görev ve sorumluluklarımız var. Gerçekleştirmiş olduğunuz değerli çalışmalar, kurumlar arasındaki işbirliği ve koordinasyon için teşekkür ediyorum.” dedi.

Toplantıda Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından imar barışı, Orman Bölge Müdürlüğünce 11 Kasım’da ülke genelinde düzenlenecek olan fidan dikim etkinliği ve Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı.

Bu haber toplam 332 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.