İl Müdür Vekili Toprakçıdan Fethiye Ziyareti

İl Müdür Vekili Toprakçıdan Fethiye Ziyareti
SİNEM KARAKAYA- Muğla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Osman Toprakçı ve İl Müdür Yardımcısı Kudret Gültaş, Fethiye’de bir dizi...

SİNEM KARAKAYA- Muğla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Osman Toprakçı ve İl Müdür Yardımcısı Kudret Gültaş, Fethiye’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Önce Fethiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret eden Toprakçı daha sonra huzurevi yaşlılarıyla bir araya geldi.

İl Müdür Vekili Toprakçıdan Fethiye Ziyareti

Fethiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret eden Toprakçı, Sosyal Hizmet Merkezi toplantı salonunda kuruluş personelleri ile bir araya gelerek; “Kısa süre önce Kuruluş Müdürü olarak ataması yapılan Sevim Seringen'e hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Fethiye İlçemizde hep birlikte güzel işler başaracağımızın inancı içerisindeyim. Çalışan tüm personelimize işlerinde kolaylıklar diliyorum. Daha önce Fethiye Sosyal Hizmet merkezinde müdürlük yapmış olan İsa Eseoğlu'na da başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Daha sonra Muğla Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Osman Toprakçı, Fethiye ziyaretleri kapsamında Shçek Fethiye Belediyesi Huzurevinde kalan yaşlılarla bir araya geldi.

Ziyaretlerinden dolayı İl Müdür Vekili Osman Toprakçı’ya teşekkür eden Fethiye Huzurevi Müdürü Âdem Güngör, yaşlıların sevindiğini dile getirerek tek tek huzurevi sakinlerini odalarında ziyaret ettiler.

Huzur evinde kalan yaşlılar İl Müdür Vekili Osman Toprakçı ‘ya sıkıntılarını dile getirirlerken Huzurevinden son derece memnun olduklarını ve Huzurevi yönetimine kendilerine sundukları hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Öte yandan geçtiğimiz günlerde yazılı ve görsel medyada Fethiye Huzureviyle ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirttiler.

Bu haber toplam 936 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.