İL MÜDÜRÜ BOZÇELİK GÖREVİNİ DEVRETTİ 

İL MÜDÜRÜ BOZÇELİK GÖREVİNİ DEVRETTİ 
Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik, Kadın Statüsü Genel Müdürlüğü Daire Başkanı olarak yapılan ataması dolaysıyla il müdürlüğü görevini devrettiğini açıkladı.Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl...

Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik, Kadın Statüsü Genel Müdürlüğü Daire Başkanı olarak yapılan ataması dolaysıyla il müdürlüğü görevini devrettiğini açıkladı.

Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik, görevini devrettiğini yazılı bir basın açıklamasıyla duyurdu.

Bozçelik mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili Muğlalılar; Bir yıldır yürütmüş olduğum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevimi Kadın Statüsü Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı olarak atamam dolaysıyla devr etmiş bulunmaktayım. Bu süre içinde Muğla'mıza hizmet etmek için gayret gösterdik. Marmaris Sosyal Hizmet Merkezi, Yatağan Sosyal Hizmet Merkezimizin açılışını gerçekleştirdik. Bodrum, Milas ve Datça’da arsa üreterek Huzurevi, Sosyal Hizmet Merkezi ve Sevgi Evleri sitesi yapımı için ilk adımları attık. Bağışçılarımızla protokoller imzaladık. GEKA'da projeler ürettik. Sahada gidilmedik kapı bırakmamak için ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaşmaya çalıştık. Sosyal Ekonomik Destek sayılarımızı, Aile Danışmanlığı hizmetlerimizi geliştirdik. Kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda Türkiye'de ilk defa ilçe toplantıları düzenledik. Pandemi, yangın gibi ağır süreçlerde sahadan hiç çekilmeden Psiko-sosyal Destek hizmetlerine yeni bir bakış açısı kazandırdık. Tüm bu süreçte desteğini hiç esirgemeyen başta Valimiz Sayın Orhan Tavlı olmak üzere, sayın vekillerimiz Mehmet Yavuz Demir'e, Yelda Erol Gökcan'a, tüm kamu kurum ve kuruluş yöneticilerine, sivil toplum örgütlerine ve değerli basın mensuplarına, özellikle sosyal hizmet kuruluş müdürlerimize ve sosyal hizmet çalışanı mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Muğla’da bulunmaktan ve hizmet etmekten onur duydum. Hakkınızı helal edin."

Görevden ayrılan Bozçelik'in yerine Bakanlık tarafından Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Osman Toprakçı'nın getirildiği öğrenildi.

Bu haber toplam 2587 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.