İl Müdürü Sağun’dan 10 Ocak kutlaması

İl Müdürü Sağun’dan 10 Ocak kutlaması
İletişim Başkanlığı Muğla İl Müdürü Sezgin Sağun, “Basınımızın gelişmesinde en önemli payın basın çalışanlarına ait olduğu da bir gerçektir”...

İletişim Başkanlığı Muğla İl Müdürü Sezgin Sağun, “Basınımızın gelişmesinde en önemli payın basın çalışanlarına ait olduğu da bir gerçektir” dedi.

Sinem Korkmaz

İletişim Başkanlığı Muğla İl Müdürü Sezgin Sağun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yazılı bir açıklamada bulundu.

Gazetecilerin kamunun haber alma hakkının sağlanması için mesleki sorumluluk bilinciyle özverili ve yoğun olarak çalışıp haber üretmekte olduğunu ifade eden İl Müdürü Sağun, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Yaptıkları haberlerde doğruluk, objektiflik, kamu yararını gözetme, özel hayata ve kişilik haklarına saygı basın sektöründeki en önemli değerlerdendir. İlkeli haber yapan basınımız bu değerlere her zaman katkı sağlamaktadır. Basınımızın gelişmesinde en önemli payın basın çalışanlarına ait olduğu da bir gerçektir. Basın çalışanlarının hak ettikleri hayat standardına, ekonomik ve sosyal imkanlara kavuşmasını canı gönüldendiler, gerek şahsım adına gerekse temsil ettiğim kurum adına görev sorumluluk alanımız içerisinde bulunan basın çalışanlarının ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, ebediyete intikal eden basın çalışanlarına Allah’tan rahmet dilerim.”

Bu haber toplam 447 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.