İL MÜDÜRÜ TOPRAKÇI’DAN BAŞKAN AKBULUT’A ZİYARET

İL MÜDÜRÜ TOPRAKÇI’DAN BAŞKAN AKBULUT’A ZİYARET
Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı, Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Akbulut’u makamında ziyaret etti.Muğla Aile ve Sosyal...

Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı, Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Akbulut’u makamında ziyaret etti.

Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı, Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı seçilen ve geçtiğimiz dönemde olduğu gibi bu dönemde de TGF yönetim kurulunda yer alan Süleyman Akbulut’u makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Ziyarette, kamudaki kurumlar ile STK’ların işbirliği içerisinde görev yapmalarının önemine ve özellikle sosyal hizmetler konusunda dezavantajlı gruplara karşı basının toplum düzenini sağlamak adına göstermiş olduğu hassasiyetin önemine değinildi.

Başkan Akbulut'a, Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı, seçildiği görevlerinden dolayı tebrik ederek, başarı diledi.

Başkan Toprakçı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akbulut ise nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Sosyal hizmetler gibi toplumun birçok kesimine hitap eden bir kurumun çalışmalarına Muğla basını olarak, gerekli hassasiyeti ve desteği vereceğimizin bilinmesini isteriz.” dedi.

Bu haber toplam 244 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.