İlçe Başkanı Algan Menteşe Belediyesi’nin borcunu sordu

İlçe Başkanı Algan Menteşe Belediyesi’nin borcunu sordu
 YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
.

AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Av. Mustafa Algan, AK Parti’den CHP’ye geçen belediyelerin borçlarının açıklanmasına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Başkan Algan, “Yıllardır CHP’li yönetimler tarafından yönetilmekte olan Menteşe Belediyesi Yönetimimizin de diğer yeni CHP ye geçmiş ilçe belediyelerinde olduğu gibi; geçmiş dönemden olan muaccel olmuş ve vadesi gelmemiş veyahut yapılandırılmış borçlarının kamuoyu ile paylaşılmasını, 2019 Yılından sonra 2024 Yılına kadar belediye ve iştirakleri nezdinde istihdam edilen toplam işçi sayılarının kamuoyu ile paylaşılmasını talep ediyoruz” dedi.

Muğla’da 31 Mart yerel seçimlerinin ardından belediye borçlarının asılması tartışmaları devam ediyor.

AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Av. Mustafa Algan, AK Parti’den CHP’ye geçen belediyelerin borçlarının açıklanmasına ilişkin açıklama yaptı.

Mustafa Algan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Muğla İlinde AK Parti tarafından yönetilmekte olan Belediye Başkanlıklarından son seçimlerde CHP yönetimine geçen bir kısım ilçe belediyelerinde önceki dönemlerden kalan borçlar kalem kalem açıklanmakta ve hatta belediye binalarına büyük pankartlar eşliğinde asılmaktadır.

Yıllardır CHP’li yönetimler tarafından yönetilmekte olan Menteşe Belediyesi Yönetimimizin de diğer yeni CHP ye geçmiş ilçe belediyelerinde olduğu gibi; geçmiş dönemden olan muaccel olmuş ve vadesi gelmemiş veyahut yapılandırılmış borçlarının kamuoyu ile paylaşılmasını, 2019 Yılından sonra 2024 Yılına kadar belediye ve iştirakleri nezdinde istihdam edilen toplam işçi sayılarının kamuoyu ile paylaşılmasını talep ediyoruz”

Ak Parti Menteşe Belediye Meclis Grubumuzca 07.05.2024 Tarihli Meclis Toplantısında bu konuda Sayın Başkanlık Makamına soru önergesi sunulmuş olup, durumu siz değerli halkımızın taktirlerine sunuyoruz.”

Bu haber toplam 149 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.