İlçe Başkanı Çelik önlemleri arttırdı

İlçe Başkanı Çelik önlemleri arttırdı
AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, artan COVID-19 vakalarının önüne geçilebilmek adına birçok önlem aldığını bildirdi. Görüşmelerini online...

AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, artan COVID-19 vakalarının önüne geçilebilmek adına birçok önlem aldığını bildirdi. Görüşmelerini online kanallardan sürdüren Çelik Hastanelerde ki doluluk oranın yüzde 95’lere vardığını belirti.

Ak Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, Coronavirüs sebebiyle hastanelerde doluluk yaşandığına vurgu yaptı. İlçe Başkanı Çelik, virüsün önüne geçebilmek adına bir çok önlem aldıklarını belirtti.

Çelik “Milas’ın artan vakalardan ötürü sağlık sorunlarının yaşanmaması için fazladan mesai yapıyouz. Kurum ve kuruluşlarla sürekli görüşmeler içindeyiz. Milas’ta artan vakalardan ötürü hastaneler ve yurtların doluluğunun arttığı gözlemlendi. Sağlık Bakanlığının açıklamalarına göre, artan vakaların önüne geçmek için herkesi sükunetle COVID-19 kurallarına uyulması önem arz ediyor. Bu talepleri sürekli vatandaşlara hatırlatıyoruz. Değerli Milas halkı mümkün olduğunca evlerimizde kalalım, mecbur kalmadıkça sokağa çıkmamaya özen gösterelim. Yaşı 65 üstü olan büyüklerim sizlerin sağlığı bizim için elzem lütfen evlerinizde kalınız. İş nedeni ile çalışan vatandaşlarımız ise oldukça dikkat etmeli. Ellerimizi yıkamaya özen gösterelim bulunduğumuz yerlerde maskelerimizi kesinlikle çıkarmayalım. Dezenfektelerimizi bulunduğumuz bölgelerde bolca kullanmaya özen gösterelim. Sosyal mesafelerimize dikkat edelim. Sizin sağlığınız bizim için önemli” dedi.

İlçe binasında önlemler arttırıldı

AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik Milas İlçe binasında önlemleri artırdı. Bina giriş çıkışlarına dezenfekte makinaları duvarlara dezenfekte kutuları astıran Çelik “ İlçe binamızda gereken önlemleri aldık ama yine de belirteyim gerekli olmadıkça vatandaşlarımız sosyal medya mecralarından ve ya numaralarımızdan ulaşsın. Biz bu COVID-19 belasından kurtulmak için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Sağlık sorunu, kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımız dışarı çıkmamalı” dedi.

Bu haber toplam 405 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.