İlçe Başkanı Tezcan'dan 19 Mayıs mesajı

İlçe Başkanı Tezcan'dan 19 Mayıs mesajı
Cumhuriyet Halk Partisi Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajı yayımladı.CHP Ortaca İşçe Başkanı Evreen Tezcan yayımladığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor...

Cumhuriyet Halk Partisi Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajı yayımladı.

CHP Ortaca İşçe Başkanı Evreen Tezcan yayımladığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajında, "Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919’da Samsun'a çıkışının 102’nci yılı. Her ne kadar pandemi yasakları nedeniyle meydanlarda, cadde ve sokaklarda bayramımızı kutlayamasak da içimizdeki heyecan ve coşku ilk günkü gibi. Dalyan ve Ortaca’da vatandaşlarımıza ay-yıldızlı bayrağımızı dağıttık, meydanlar gelincik tarlasına dönüştü. CHP Ortaca İlçe Örgütü olarak önce Dalyan’da Atatürk anıtına çelenk bırakarak saygı duruşunda bulunduk. Ardından da Ortaca’da düzenlenen törenlere katılarak coşkumuzu yaşadık. Bu akşam saat 19.19’da tüm vatandaşlarımızı balkonlarından İstiklal marşımızı söylemeye davet ediyoruz. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum. Tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum" ifaderlerine yer verdi.

Bu haber toplam 334 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.