İlhan; “Ortaca İçin Çalışacağız”

İlhan; “Ortaca İçin Çalışacağız”
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ortaca İlçe Kongresinin 8 Aralık Cuma günü yapılacağı açıklandı. Kongrede Ortaca İlçe Başkanlığına işadamı...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ortaca İlçe Kongresinin 8 Aralık Cuma günü yapılacağı açıklandı. Kongrede Ortaca İlçe Başkanlığına işadamı Hakan Fevzi İlhan aday oldu. 

Kongre öncesi yapılan istişare görüşmelerinde mevcut başkan Yavuz Kırmızı tekrar aday olmazken, AK Parti Genel Merkezi Ortaca İlçe Başkan Adayı olarak işadamı Hakan Fevzi İlhan’ın uygun görüldüğüne dair açıklamada bulundu.

Ak Parti Ortaca ilçe yönetiminde ardından da il yönetiminde birer dönem görev alan İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu işadamı Hakan Fevzi İlhan, İl Teşkilat Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktaydı.

Ak Parti ilçe kongrelerinin 2017 yılı içerisinde tamamlanacağını dile getiren İlhan, Ortaca’da 8 Aralık Cuma günü ilçe kongresinin yapılacağını söyledi.

İl ve İlçe yönetimlerinde görevler aldığını ve Genel Merkez tarafından İlçe Başkanı adayı gösterilmekten mutluluk duyduğunu belirten İlhan; “Hoşgörü içerisinde belediyemiz ve diğer kurumlarımız ile birlikte parti ayrımı gözetmeden Ortacamıza hizmet için çalışacağız” dedi.

Bu haber toplam 939 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.