İlker Cömert’ten BODTO’ya ziyaret

İlker Cömert’ten BODTO’ya ziyaret
Türkiye Bisiklet Federasyonu Muğla Bölge Temsilcisi İlker Cömert Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u makamında ziyaret etti.Ziyarette 16-18 Nisan 2021 tarihleri arasında düzenlenecek olan 56. Cumhurbaşkanlığı...

Türkiye Bisiklet Federasyonu Muğla Bölge Temsilcisi İlker Cömert Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette 16-18 Nisan 2021 tarihleri arasında düzenlenecek olan 56. Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu kapsamında Bodrum etapları ile 23 Mayıs 2021 tarihinde Bodrum’da düzenlenecek olan Bodrum Halikarnas Granfondo Uluslararası bisiklet yarışması için görüşme yapıldı.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, “Bisiklet Federasyonumuz ile önümüzdeki günlerde gerçekleşecek organizasyonları değerlendirdik. Bu etkinlikler bölgemizin yerli ve yabancı ziyaretçilerimize aktarılmasında ve tanıtımında oldukça önemlidir. Bodrum spor kentidir. Bisiklet, yürüyüş, triatlon, koşu gibi pek çok başlık Bodrum’da hayat buluyor.”diyerek organizasyondan dolayı tüm destekçilere teşekkür ederek yarışacak bütün sporculara başarılar diledi.

Bu haber toplam 465 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.