İlknur Bıçak Muhtar Adayı Oldu

İlknur Bıçak Muhtar Adayı Oldu
 MUHABİR
Muğla’nın Yatağan ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinden uzun yıllardır esnaflık yapan İlknur Bıçak, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Cumhuriyet mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi muhtar adayları da belli olmaya başladı.

Bu kapsamda, Yatağan Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinden uzun yıllardır esnaflık yapan İlknur Bıçak, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

“Ben de varım” diyerek adaylığını açıklayan İlknur Bıçak, şunları söyledi:

“Yatağan Sevgi Yolunda yıllardır esnaflık yapıyorum. Mahalle sakinlerimi yakinen tanıyorum. Mahalleme hizmet etmek için kendime ve mahalle sakinlerime güveniyorum ve bu yüzden yola çıktım. Güçlü bir ekibimim var. Yerim belli. Mahallenin en ince ayrıntısına kadar sorunlarına biliyorum. Bu sorunları çözmek için gece-gündüz demeden çalışacağım. Muhtarlık, devletin ilgili kurumlarıyla vatandaşlar arasında bir köprüdür. Ben ve ekibim bu köprüyü en güzel şekilde kurmaya ve hizmet vermeye adayız. Bu bir hizmet yarışı, hepimiz Cumhuriyet Mahallesine hizmet için talip olduk, o yüzden tüm aday arkadaşlarıma saygı duyuyor, başarılar diliyorum.”

Bu haber toplam 181 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.