İlkokul öğrencilerinden sağlık çalışanlarına “Teşekkür” mektubu

İlkokul öğrencilerinden sağlık çalışanlarına “Teşekkür” mektubu
Menteşe Atatürk İlköğretim Okulu 2-B Sınıf öğrencileri pandemi ile mücadelede kapsamında fedakarca çalışan sağlıkçılara teşekkür mektubu yazdılar.Sinem KorkmazMenteşe Atatürk İlköğretim Okulu 2-B Sınıf öğrencileri,...

Menteşe Atatürk İlköğretim Okulu 2-B Sınıf öğrencileri pandemi ile mücadelede kapsamında fedakarca çalışan sağlıkçılara teşekkür mektubu yazdılar.

Sinem Korkmaz

Menteşe Atatürk İlköğretim Okulu 2-B Sınıf öğrencileri, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalışan sağlık personellerine teşekkür mektubu ve çizdikleri resimleri yolladılar. Pandemi döneminde fedakarca çalışan sağlık personelleri öğr encilerin mektuplarını okurken duygu dolu anlar yaşadılar. İlk mektubu Hastane Başhekimi Doç. Dr. Turhan Togan ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Özlem İnci okudu.

“Böyle zorlu bir süreçte miniklerimizden gelen bu mektuplar hepimize büyük bir moral ve motivasyon kaynağı oldu” diyen  Başhekimi Doç. Dr. Turhan Togan ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Özlem İnci, “Sağlığın ne kadar önemli olduğunu,  her yaşta hepimizin yapabileceklerinin farkında olması çok güzel. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmenin ve kontrollü sosyal hayatın ne kadar önemli olduğunu miniklerimizin mektuplarıyla tekrar hatırladık. Nazik ve düşünceli davranışları için; her biri çok kıymetli olan çocuklarımıza, ailelerine ve bu mektupları bize ulaştıran saygıdeğer öğretmenimize sağlık çalışanlarımız adına çok teşekkür ediyoruz. Gelecek sizsiniz, iyiki varsınız hepinizin minik ellerine, kocaman yüreğinize sağlık, sevgiyle sizleri kucaklıyor, gözlerinizden öpüyoruz” ifadelerini kullandılar.

Başhekim Togan, “Bakanlığımızın Aşılama programı devam ediyor, tüm dünyada devam eden süreçte ulusal mücadelemizde en büyük etken evde kalmak ve gerekli tedbirleri uygulamaktı. Sevgili öğrencilerimizde bu zor şartlarda eğitim hayatlarına uzaktan eğitimlerle devam ettiler oların sabırlarına da ayrıca hayranlığımızı ifade ediyorum. İnşallah yarıyıl tatilinden sonra yavaş yavaş kademeli olarak okullar açılır, onlarda okullarında yüz yüze eğitime başlayabilirler. Aldığımız bu güçlü tedbirlerle günlük normal hayatlarımıza dönebiliriz” dedi.

Bu haber toplam 427 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.