İlman, milli tenisçileri ziyaret etti

İlman, milli tenisçileri ziyaret etti
Milli Tenisçilerin Göcek kampı devam ediyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit...

Milli Tenisçilerin Göcek kampı devam ediyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit ile birlikte milli takım antrenmanlarına devam eden milli tenisçileri ziyaret etti. Göcek kampta çalışmalarını sürdüren milli tenisçiler, yoğun bir tempoyla coronavirüs tedbirlerine riayet ederek çalışmalarına devam ediyorlar.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit ile birlikte Göcek’te antrenmanları devam eden milli tenisçileri ziyaret etti. Yoğun bir tempoyla çalışmalarına devam eden milli tenisçiler Marsel İlhan, Yankı Erkel, Koray Kırcı ve Kaan Çepel, normalleşme döneminde Coronavirüs tedbirlerine riayet ederek antrenörler eşliğinde yeni başarılar için sıkı bir çalışma içinde.

38 kez milli forma giyerek en yüksek galibiyet oranına sahip ve aynı zamanda Milli Takım Kaptanı olan tenisçi Marsel İlhan, dünya klasmanında ilk yüze girmiş tek Türk oyuncu. 2018 yılında yapılan 18 yaş altı Wimbledon çiftler şampiyonlarından olan Yankı Erkel ise, yılın en iyi çıkış yapan sporcusu ödülüne sahip. Dünya klasmanında ilk bine giren oyuncu içerisinde bulunan Koray Kırcı, milli takım aday kadrosunda yer alan tenisçilerden. 14 ve 16 yaş kategorilerinde milli takım oyuncusu olan Kaan Çepel ise, genç olimpiyatlarında çeyrek final oynamış, 2019 çiftlerde büyükler Türkiye Şampiyonluğu kazanmış olup 16,5 yaşında bu unvanı alan tek Türk oyuncu. Göcek’te doğumlu olan Çepel, milli takımlarda Muğla’yı temsil ediyor.

Sporculara forma hediye eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman tenisçilere başarılar dileyerek, “Güzel Muğla’mızda sizleri ağırlamaktan fazlasıyla mutluyuz, gururluyuz. Sizler şimdiye kadar büyük başarılara imza atarak gençlerimizin teniste de kendilerine yüksek hedefler belirlemelerine ve buna inanmalarına vesile oluyorsunuz. Medeniyet her alanda ilerlemekle mümkündür. Bunun için spora çok değer veriyoruz. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyoruz. Biz de her zaman sporcularımızın yanında yer alarak elimizden geleni yapmaya hazırız. İnanıyorum ki daha büyük başarılar elde ederek hepimizi bir kez daha gururlandıracaksınız” dedi.

Daha sonra Milli Takım Kaptanı Marsel İlhan, çalışmalar hakkında İl Müdürü Ömer İlman’a bilgiler verdi.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Milli Takım Kaptanı İlhan, “Göcek dünya harikası bir yer. Çok güzel bir ortamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki dönemlerde yapılacak turnuvalarda ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. Bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 880 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.