İlman'dan Muğlaspor'a destek sözü

İlman'dan  Muğlaspor'a destek sözü
Muğlaspor yönetim kurulu Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman'ı ziyaret etti. Muğlaspor yönetim kurulu İlman'a yeni görevinde başarılar dilerken, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman Muğlaspor için elinden...

Muğlaspor yönetim kurulu Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman'ı ziyaret etti. Muğlaspor yönetim kurulu İlman'a yeni görevinde başarılar dilerken, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman Muğlaspor için elinden her türlü desteği vereceğini söyledi.

Kredi ve Yurtlar Kurumu İle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerinin birleştirilmesi ile kurulan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atanan Ömer İlman'ı makamında ziyaret eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Erol Kapiz Ve Yönetim Kurulu Üyeleri İl Müdürü İlman'a başarılar Diledi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Muğla Gençlik Ve Spor İl Müdürü Ömer İlman'a kulüp hakkında bilgi veren Başkan Kapiz, hedefledikleri projeleri anlattı. İl Müdürü İlman'ın Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğünde çok başarılı işlere imza attığını ifade eden Başkan Kapiz, İlman'ın aynı başarılı çalışmalara yeni görevinde de devam edeceğini kaydetti.

Kendisinin de Muğlalı olduğunu ayrıca Muğlaspor'u çocukluk ve gençlik yıllarından bu yana severek takip ettiğini ifade eden Gençlik Ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, yasaların imkan verdiği ölçüde her türlü desteği vereceklerini ifade etti. Nazik ziyaretleri nedeniyle Muğlaspor Başkanı Kapiz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden İl Müdürü İlman, Muğlaspor'un tüm kentin ortak değeri olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 356 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.